Partyflock
 
­ Nederland

Tierwelt with Catz 'n Dogs
Timetable update en extra diervriendelijke actie

gepubliceerd door , op
Aankomende Vrijdag is het alweer tijd voor Tierwelt! Amsterdam's nieuwste aanwinst in clubland, aangedreven door de Electronation organisatie, biedt met Tierwelt de mogelijkheid geboden om een nachtje aan de natuurlijke habitat te kunnen ontsnappen en de geijkte paden te verlaten.

Na uitverkochte edities eerder deze maand van organisaties als Bar27, Plak en Carnivale is het wederom tijd om de BC12 uit zijn voegen te doen trillen en beestachtig te werk te gaan. BC12 begint langzaam aan zijn plek in het hoofdstedelijke nachtleven te veroveren met leuke en cutting edge internationale acts.

Om dit feit te ondersteunen zijn ze met een diervriendelijke actie op de proppen gekomen.
Tijdens deze koude dagen draagt Tierwelt alle vaderlandse dierenparken een extra warm hart toe. Artis, Burgers zoo, Emmen, Blijdorp, Apenheul of elk ander geloofwaardig dierenpark doet zoveel voor de stadsmensen en voor de waanzinnige hoeveelheid dieren dat Tierwelt clubbend Nederland wil betrekken! Kom met een gebruikt kaartje van een van deze parken zoals Artis en je komt gratis binnen in de BC12!

Muzikaal zal de avond gelead worden door de toepasselijk genaamde Catz n Dogz.
Met meerdere releases op labels als Get Physical en Claude Vonstroke's Dirty Bird, is dit duo zeker geen onbekende meer in de dance-jungle. Op hun onlangs verschene album 'Escape From Zoo' breken zij uit de kooi en gaan los in een wildernis van street bass, disco, R&B en Deep House. Catz n Dogz weten dus absoluut wel raad met een nacht getiteld Tierwelt! Check een set van hun hier http://soundcloud.com/catzndogz/catzn-dogz-pets-gone-wild-mix-002

Ter afsluiting van de hele beestenboel zal lokale held Terry Toner de hele kudde nog een laatste keer opjagen en opwarmers van de avond de opkomende talenten Homework

PS. De volgende editie staat al gepland op Vrijdag 21 Januari 2011 met niemand minder dan de Duitse HOSH. wederom beestachtig goed.

Timetable:
23:00 - 01:00 - Homework
01:00 - 03:00 - Catz 'n Dogz
03:00 - 04:00 - Terry Toner

www.bc12.nl
https://v1.paylogic.nl/frontoffice/?command=paymentMenu&merchantModuleID=44778
facebook

1 opmerking

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
leuke actie (Y)