Partyflock
 
­ Nederland

Linke Soep
Upon. You European tour “diary #1”

gepubliceerd door , op
Linke Soep
10 november 2010
FeestLinke Soep · Upon. You european tour "Diary #1
Datumvrijdag 17 december 2010
WinactieLinke Soep actiegesloten
LocatieStudio 80 Site
FeestLinke Soep
Datumvrijdag 14 januari 2011
WinactieLinke Soep actiegesloten
Sjonge jonge, half festival organiserend Nederland gooit in de maand december even alle kaarten op straat. Je wordt bijna gedwongen om nu al je keuzes voor het nieuwe festival seizoen van 2011 te maken. Terwijl het toch altijd gewoon leuk blijft om naar een festival toe te groeien, line-up te bekijken, vrienden optrommelen en gaaaaaaaaaaaan.Gelukkig kan je tijdens club nachten deze manier van beleving nog altijd meemaken. Ruim twee maanden van te voren aangekondigd voor in je agenda, vervolgens anderhalve maand voor aanvang verblijdt worden met de line-up, deze wordt dan direct ondersteund door het puike artwork van Paul van Raak, alvolgens het persbericht uitgestrooid wordt, je een kaartje kan kopen en het feest kan beginnen.

Dus wie goed heeft opgelet, op 17 december zullen in de Studio 80 Format: B (live), Ruede Hagelstein en ONNO vanuit Upon. You Records worden opgesteld. Robert Powlson, David Reinhart & Dorine Dorado en Rik Woldring zullen knallend backup geven.

Format: B zal live optreden in de grootste zaal die de Studio 80 rijk is. Van 02:00 tot 03:00 kan je verwachten dat de toon zal worden gezet voor weer een feestelijke avond in onze geliefde club. Energiek, funky en stevig zijn toch wel de steekwoorden die bij je opkomen zodra het eerste toontje wordt gezet. Aansluitend zal Ruede Hagelstein de laatste twee uur voor zijn rekening nemen, als wederhelft van ‘the Cheapers’ trapt hij bij Upon. You de ene na de andere hit eruit. Tracks als ‘Madame Sans Merci’ en ‘Emergency’ komen van de kleine man. Eerste keer in Nederland was bij Club Fritz, en nu zal hij solo zijn opwachting maken bij Linke Soep. ONNO als laatste van de clan zal de studio 1 op komen warmen, geen anderhalf uur setjes voor hem hoor. Van 23:00 tot 02:00 zal ONNO getuige zijn van een zaal die zich in drie uur zal vullen tot een dampened pit. De track Ghetto Talk zal je waarschijnlijk ook niet ontgaan zijn, deze klapper van ONNO op vinyl werd internationaal zeer goed ontvangen op het Berlijnse label Upon. You.

In Studio 2 zullen Rik Woldring, David Reinhart & Dorine Dorado en Robert Powlson tegengas geven zoals allen hun dat kunnen. Rik is bekend als resident van Carnivale, en een beste release op BlaBla Records. Ook Klopfgeist heeft van hem een remix mogen ontvangen. Gelegenheids duo David Reinhart en Dorine Dorado zullen net geen twee uur samen draaien. Het idee ontstond op WTTF festival waarbij een driehoeks gesprek volgde tot deze super act. Robert Powlson kan natuurlijk niet ontbreken, de resident van het eerste uur heeft weer eens de o zo gezellige achterzaal tot zijn beschikking tot 05:00.

Format: B, Ruede Hagelstein, ONNO, Robert Powlson, David Reinhart & Dorine Dorado en Rik Woldring.

Feest!

Volgende editie Linke Soep op 14 januari met Gavin Herlihy, Luc Ringeisen, Robert Powlson, Hoge Toon, Jazz Rath

2 opmerkingen

Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Woehoe!