Partyflock
 
­ Nederland

Full Moon was super, op naar Unique Sexy New Years Vibe
Laatste early bird tickets

gepubliceerd door , op
Heerlijk Oud en Nieuw vieren met je vrienden in de lekkerste en mooiste club van Noord Holland: Lexion Venue. De champagne zal rijkelijk gaan vloeien, een leuk Oud en Nieuw vieren met honderden sexy Playboybunny's: The Mansion is er niks bij! Vier area's met verschillende stijlen muziek met topdj's en tot negen uur in de ochtend feest je door! Dat is maar liefst elf uur lang feesten op het enige knalfeest van het jaar: Oud & Nieuw!



Laatste early bird tickets!
Maak dit knalfeest mee en koop nu de allerlaatste early bird tickets voor de helft van de prijs! Koop ze nu voor 15 euro of VIP 20 euro bij:

Paylogic
Easyticket
Seedance
Of alle Primera & Free Record shops

Koop ze nu voordat ze 29,50 euro zijn en je voor een VIP-ticket zelfs 39,50 euro betaalt.

Weggeefactie: vier bunny outfits!
Op 31 december zal Nachtboetiek vier echte bunny outfits aan de dames weggeven! Helemaal gratis en voor niks. Deze te gekke en mooie outfits zullen op het podium weg worden gegeven, dus wie weet ben jij een van de gelukkige.

Your Bunny's World
Nachtboetiek weet wel hoe ze een feestje moeten geven, maar de Playboybunny's lusten hier ook wel pap van. Hoe toepasselijk is het dan ook om de bunny's op 31 december naar Unique sexy New Years Vibe te halen! Kom dan ook geheel in stijl en doe je stoutste bunny pakje aan of kom als Hugh Heffner. Hou het sexy en classy en treedt binnen in de wondere wereld van the Bunny's!



Champagne en vuurwerk
Tweemaal zul je Oud en Nieuw gaan vieren. Uiteraard om twaalf uur als iedereen binnen is ga je samen met de bunny's de champagne laten vloeien en op een groot scherm met z'n allen aftellen. En om twee uur doen ze het even allemaal over. De deuren zullen openen en groot vuurwerk zal voor de deur afgestoken worden! Dus voor de mensen die toch nog een keer vuurwerk willen zien kan dit om twee uur op het parkeerterrein.

3 opmerkingen

New Years Vibe komt eraan!!