Partyflock
 
­ Nederland

Nieuw minimal- en technoconcept in Eindhoven

gepubliceerd door , op
Strangerz
1 november 2010
FeestStrangerz · Minimal / Techno
Datumvrijdag 10 december 2010
LocatieDe Fabriek
Van DJ-contest naar terugkerend concept
Op vrijdag 10 december is het moment aangebroken. Na het startschot begin juli dit jaar is Yu'R - Events volop bezig geweest om het Strangerz concept verder te ontwikkelen. Er is een hoop te doen geweest over dit nieuwe concept. Wat begon als deejay contest voor menig deejaytalent binnen de Minimal - Techno scene, wordt nu neergezet als terugkerend concept. Na de spannende voorrondes zijn de winnaars gekozen en is de dag eindelijk daar. De dag waarop de eerste editie van dit nieuwe concept plaatsvindt. De dag waarop de winnende deejays laten horen waarom juist hun zijn gekozen en de dag dat Eindhoven een nieuw Minimal - Techno concept rijker is. Vrijdag 10 december is de dag waarop het publiek kennis gaat maken met Strangerz Minimal - Techno.

Het DJ ensemble
De diskjockeys die deel uitmaken van het ensemble zijn uit meer dan vijftig inzendingen geselecteerd en uiteindelijk door een vakjury als winnaar gekozen. De winnaars overtuigden de jury dat zij tot de beste behoren. Deze deejays hadden namelijk de beste mix skills en brachten de lekkerste maar ook de meest verrassende minimal- en technoplaten ten gehore en lieten zien dat ze klaar zijn voor de toekomst.

Wie zijn deze vreemden? Het deejay ensemble bestaat uit Daniël de Man, Nachtbass, Beat Builder, Spiranic, WiDirA, en Robson Bordella. Deze heren zullen de Strangerz Minimal - Techno evenementen muziekaal gaan invullen en ervoor zorgen dat jij op Minimal- en Technogebied niets te kort komt.

Yu'R - Events
Naast het genot voor je oren zullen ook je ogen niets te kort komen. Zoals op elk evenement van Yu'R - Events kun je rekenen op een dikke lichtshow. Keer op keer weet Yu'R - Events haar bezoekers te verrassen. Ook tijdens de Strangerz Minimal - Techno edities zal dit niet anders zijn. Dan nog een mooie bijkomstigheid: het genot voor je portemonnee. Want voor een schamele € 6,- kun jij genieten van de lekkerste Minimal en rollende Techno aangevuld met een puike lichtshow.

Tot vrijdag 10 december.

Yu'R - Events
Because we are one.

2 opmerkingen

Volgens mij wordt dit een mooi feestje heb er zin in :)
Ziet er veel belovend uit ja! (Y)