Partyflock
 
­ Nederland

Dione’s Birthday Bash

gepubliceerd door , op
Dione’s Birthday Bash
23 november 2010
Dione B-days
In 2007 werd op 27 december de derde kerstdag groots gevierd door de in de Peppermill aanwezige hardcore liefhebbers. Deze heugelijke viering viel tegelijkertijd met de 37ste verjaardag van Dione en een gigantische lading drank was natuurlijk aanwezig. Alle deejays waren ook door hem uitgenodigd om in de lokale van der Valk gezellig een beetje na te chillen zodat niemand beschonken de weg op hoefde. De aangeschoten artiesten maakten er vanaf 05.00 uur een gigantisch gezellige ochtend van en besloten vervolgens om met de kerstdecoraties te goochelen, voetballen, barbecueën en kickboxen. De daar aanwezige gasten konden dit niet echt waarderen en vervolgens moest Dione accepteren dat hij voorlopig niet meer welkom was in dit hotel..

Maar...na drie jaar is het weer zover, Dione's Birthday Bash in de Peppermill! Het gezelligste, mafste en raarste feest van Limburg is weer terug en dat moet gevierd worden.

Sweet 40
Op 26 december 00.00 uur kan je proosten met deze hardcore, terror en darkcore kanjer. Hij is namelijk op de 27ste jarig. Niet alleen Dione verjaard maar ook zijn alter ego's SRB en E-Noid zijn aan de beurt. Dione zal zijn kado aan iedereen laten zien, de avond opleuken met speciaal overgekomen deejays uit heel europa en hij zal de eerste 200 mensen op een leuk shirt trakteren. Wordt zijn kado een roze helicopter of een fel rode Ferrari? Kom langs en aanschouw het met je eigen ogen. Door zijn bekende trek in een bacootje zal hij met zijn gevolg intrek nemen in een hotel in de regio Heerlen onder een valse naam, zoals de Hollywood elite dat ook altijd doet (dus let op Limburg, B. Pitt gaat inchecken binnenkort).

De genodigden
De vipgasten hebben hun uitnodiging inmiddels ontvangen, voor Dione zijn kosten noch moeite gespaard gebleven door de organisatie om dit wederom een legendarisch verjaardagsfeestje te maken. Zo is o.a speciaal voor dj Smurf een reis naar Smurfenland gemaakt om hem de uitnodiging te overhandigen en is in Frankrijk, via omkoping van de lokale gendarmerie, het geheime adres van Tieum ontrafeld. Plague wordt tegen die tijd illegaal het land ingesmokkeld en Paul Elstak wordt speciaal ingevlogen vanuit Maaskantje. The Vizitor houdt sowieso van visite dus die was snel om maar Darkcontroller wilde eerst zeker weten dat er een open bar voor deejays was zodat hij extra goed beslagen ten ijs kan komen voor zijn duistere praktijken. Negative A moest eerst een positieve instelling krijgen en speciaal voor Nosferatu is er de nodige hoeveelheid bloedwijn uit Transsylvanië ingeslagen. De Peppermill is speciaal voor de gelegenheid gezellig in kerstsferen gehuld en ook zullen er nog chocolade hardcore kerstballen uitgedeeld worden door de aanwezige deejays. De meeste deejays hebben chauffeurs geregeld of ‘under cover' slaapplaatsen, want zodra de daar aanwezige hotelbranche doorheeft dat er weer hardcore deejays verblijven, zullen zij per direct de toegang tot het hotel ontzegd worden. Ze zijn dus allemaal op hun hoede. Ons multitalent Dione wilde voor dit feest speciaal 3 muziekstromingen, Hardcore, Darkcore en Speedcore zodat zijn evil twinbrothers ook mee kunnen draaien. Ook is er gezorgd voor wat extra geluidssets en is er voor de verandering een kerstman als mc aanwezig. Deze ingrediënten maken dit feest weer een van de leukste parties in de Peppermill.

Hardcore Radio
De verjaardag wordt een week later op www.hardcoreradio.nl uitgezonden en op woensdag 22 december is er een speciale Dione Birthday bash special van 19.00 tot 21.00 uur.

Tickets voor dit evenement kosten 17,50 in de voorverkoop.

23 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
dat is nog eens een vrolijk nieuwsbericht :yes:
 
Uitspraak van Dynamike op maandag 29 november 2010 om 00:20:
dat is nog eens een vrolijk nieuwsbericht

:jaja:

Hier moet ik zowiezo bij zijn :d :hyper:
Artiest {SHOWLIST artist 54842, 33634, 1488}
Uitspraak van Dynamike op maandag 29 november 2010 om 00:20:
dat is nog eens een vrolijk nieuwsbericht

Haha idd! :D
Nette line-up! (Y)
Happy birthday to youu
 
40 al... gaat snel
comepeneren of zeg maar muziek noten leren lezen,,vroeger 1995 radio lelystad zelf veder gegaan,,lan g geleden,nog steeds hardcore

hsa,,nee ik niet meer classic trance or dance
laatste aanpassing
Dione :respect: wat en knallende Set @ Megarave Zwitserland
 
Artiest Reckless
vet nieuwsbericht!!! :D

eindelijk weer es een niet zo zuur en zakelijk nieuwsbericht!!! :D
Terror in de peppermill is altijd goeie :bounce:
vet persbericht
Nice, maar vlg dag moet er gewoon gewerkt worden;-)
Artiest {SHOWLIST artist 56391, 2037}
zin in :)
prima 2e kerstdag
Uitspraak van *B@LLEBO* op dinsdag 30 november 2010 om 15:34:
Nice, maar vlg dag moet er gewoon gewerkt worden;-)

hedde gij geen vakantie dan jonguh?
Uitspraak van T-ERROR op dinsdag 30 november 2010 om 17:54:
hedde gij geen vakantie dan jonguh?

Nee kjel, mot gewoon gewerkt worden. Tsja, als je scholier bent dan hedde geluk!
Gefeliciteerd!!
die dj Plague dan :P :respect: