Partyflock
 
­ Nederland

Time flies when you're having fun

gepubliceerd door , op
12inchCity
22 november 2010
Feest12inchCity · One Year Anniversary
Datumvrijdag 3 december 2010
LocatieCox
Als deze cliché uitspraak waar is, dan is voor 12inchCity het jaar met de snelheid van het licht voorbij gevlogen. Van het kleine, doch intieme kelder(tje) van de Odeon naar een feest voor meer dan 1000 mensen in de drie zalen van diezelfde club Odeon. Het is snel gegaan in 365 dagen en 12inchCity moet daarom nog voor een laatste keer klappen in dit belangrijke oprichtingsjaar. De organisatie is op zoek gegaan naar een intieme plek. Een plek waar de vaste inwoners en locoburgemeesters van 12inchCity voor het laatst in 2010 de tent op zijn kop gaan zetten. En het is het geheel vernieuwde Cox geworden, gevestigd achter de stadsschouwburg. De perfecte plaats waar 250 vrienden, kennissen en ander gespuis hun handjes tot laat in de lucht gaan steken en waar 12inchCity het jaar in stijl gaat afsluiten.

Terugkijkend op het jaar van 12inchCity, dan zijn er een aantal mooie hoogtepunten geweest. De edities in de Odeon Basement waren altijd knus en vol en er stonden mensen te springen op o.a. Marcus Meinhardt, Kabale und Liebe en Julien Chaptal. Dj's die stuk voor stuk al jaren meedraaien in de wereld van succesvolle platendraaiers. Maar ook 12inchCity's editie in de Westerunie was een feest dat is blijven hangen bij veel bezoekers. Olene Kadar gaf een geweldige live-set weg, Anton Pieëte liet zien waarom hij een van de meest gerespecteerde dj's uit Amsterdam is en Tony Rohr gaf deze "New York edition" het Amerikaanse tintje.

En nu het einde van het jaar nadert gaat 12inchCity nog een keer de tent rocken. Geen knettergrote commerciële namen, maar juist boys achter de draaitafels die precies weten welke platen er op dit moment het meest gewaardeerd worden. Dus doe, zoals altijd, je ravepet op, je rugzak gevuld met energie om, je volgasjas aan en dan met zijn allen keihard schreeuwen: GAAAN!!