Partyflock
 
­ Nederland

Snowattack
Ski- en snowboardfestival in de Franse Alpen

gepubliceerd door , op
Snowattack
19 oktober 2011
Al jarenlang is Snowattack, een unieke formule van wintersport, muziek en goedkope horeca, een begrip onder wintersporters en feestgangers in Hongarije. Van 29 januari tot en met 5 februari 2011 zal dit ski- en snowboardfestival opnieuw plaatsvinden in Puy Saint Vincent in de Franse Alpen. En dit keer kunnen ook Nederlandse festivalgangers naar dit festival.

De Hongaarse organisatie van Snowattack borduurt voort op het succes van Hongaarse zomerfestivals (meer dan 10.000 Nederlandse bezoekers per jaar) en mikt ook in de winter op internationaal publiek. Daarom heeft de organisatie een breed aanbod aan internationale DJ's geboekt, waarvan Pendulum de absolute headliner is. Ook de meervoudig tot beste breakbeat DJ verkozen Krafty Kuts zal aanwezig zijn, net als de Oekraïense DJ Nastia. Zij is één van de grootste sterren van de Oost-Europese techno-scène. Andere artiesten zijn onder meer Palotai, Karmatronic en Karányi.

Het programma duurt zes dagen / nachten en festivaltickets zijn inclusief accommodatie en Grand Galaxie skipas. Overdag is er muziek op de piste en worden verschillende wedstrijden gehouden. Tevens kan gebruik worden gemaakt van busvervoer naar de skigebieden van l'Alpe d'Huez, Les 2 Alpes, Montgenèvre, Vars, Briançon en La Grave, waar de Grand Galaxie skipas ook geldig is. 's Avonds openen de drie festivaltenten naast de piste hun deuren en gaat het feest in Puy Saint Vincent door tot diep in de nacht.

Speciale aandacht verdient ook de catering. De Hongaarse organisatie neemt in een grote karavaan vrachtwagens voedsel en drank mee vanuit Hongarije. Dit bieden ze ook aan tegen Hongaarse prijzen, dus veel goedkoper dan op menig ander festival. Verder worden er pokertoernooien georganiseerd en gamers kunnen meedoen aan Xbox-kampioenschappen. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook een verwarmd buitenzwembad.

Meer info: www.snowattack.nl

2 opmerkingen

Jaja, daar gaan we maar eens een kijkje nemen! :D
Gezellig :D Ga er zo goed als zeker ook heen!