Partyflock
 
­ Nederland

Reason
The four year anniversary

gepubliceerd door , op
Reason
13 oktober 2010
FeestReason · 4 Year Anniversary
Datumzaterdag 13 november 2010
LocatieArena Site
Zaterdag 13 November 2010 is de datum waarop het allemaal moet gebeuren. Het event wat bol staat van verrassingen, klasse, amusement met de beste muziek uit de scene viert haar 4e verjaardag en staat klaar om het samen met haar bezoekers te gaan vieren zoals alleen Reason dat kan. Wild FM presents Reason '4 year anniversary'.

De keuze voor haar viering is gevallen op de locatie Hotel Arena in het hart van Amsterdam waar het haar vele bezoekers de afgelopen jaren tot in de late uurtjes heeft doen genieten van voorgaande Reason edities. Deze fabuleuze avond zal de locatie dan ook omgetoverd worden tot een spectaculaire Venue voor een fantastisch avond.

Wie jarig is trakteert, hou rekening met leuke verrassingen, goodie bags,hapjes drankjes en de beste muzikale avond die je maar kunt wensen. De strikjes zitten er nog omheen, ze zijn geselecteerd op hun power om een viering de lucht in te blazen, het is aan jou om deze uit te pakken tijdens het losgaan. Een overzicht van de muzikale top- cadeaus die ‘de viering’ van de avond mogen begeleiden tot een ongeëvenaarde climax:

Vato Gonzalez FT. MC Tjen / Michael Mendoza / Mitchell Niemeyer Deep 'N Lazy / Youri Alexander / Kid Kaio / Lina Ann / E-Sonic / Issy / Hosted by MC V.I. / Vocals by MC Iceman

Verwacht een overvloed aan glitter, glamour, Reason boys and girls en entertainment van het hoogste niveau.Voeg aan deze Reason editie, vol sparkle, de ongeëvenaarde sound toe van onze helden en het wordt een Reason - editie om nooit te vergeten.

De voorverkoop is al reeds begonnen en de voorverkoop gaat hard. Kaarten kosten €14,- in de voorverkoop excl fee. Deze zijn op www.reasonto.com en bij alle Free Record shops in Nederland te verkrijgen. Tevens is er een VIP treatment beschikbaar, voor meer informatie kun je mailen naar vip@reasonto.com. Neem ook deel aan de Reason to win radio commercials die je de komende weken voorbij zal horen komen op Wild FM.

Uitstraling boven image, sfeer boven reputatie en vooral: gezelligheid boven alles. Overheerlijke muziek, een voortreffelijke draaistijl en stijlvol publiek. Ook dit keer geldt: wie niet weg is, is gezien want Reason wacht op nobody, nee ook niet op jou. Reason...stilstaan is geen optie en losgaan een absolute must.

Will you be my reasonto.com?

2 opmerkingen

Wild FM, die staat de laatste tijd op mijn stage altijd aan :-)
 
Editie van vorig jaar @The Sand was enorm teleurstellend. Creativiteit is erg ver te zoeken m.b.t. entourage, sfeer en line up om nog maar niet te sprken over het feit dat de organisatie niet eens de moeite neemt om te reageren op feedback van de bezoekers.
Reason wordt met veel beloofde extra's aangeprezen maar organisatie komt niet haar beloftes na. Omschrijving en introductie van dit feest komen totaal niet overeen met datgene wat wij vorig jaar hebben mogen ervaren.
Prijs ticket zegt wellicht genoeg...