Partyflock
 
­ Nederland

Halloween
David Labeij & Julien Chaptal's b-day bash

gepubliceerd door , op
Halloween
13 oktober 2010
FeestHalloween · David Labeij & Julien Chaptal's b-day bash
Datumvrijdag 29 oktober 2010
WinactieHalloween actiegesloten
LocatieStudio 80 Site
Al jarenlang traditie en sinds dag en dauw een groot feest; Halloween – David Labeij & Julien Chaptal's b-day bash! De heren krijgen van de Studio 80 altijd open huis op deze vrijdag na ADE: bevriende dj's worden uitgenodigd en de conclusie is altijd feest. Op deze 29e van oktober zal de Studio 80 podium bieden aan de verjaardagsmannen David Labeij en Julien Chaptal. De twee genodigden die naast hun mogen staan om dit heugelijke feit te vieren zijn Lauhaus en ONNO.

De verjaardags zaal belooft dus veel goeds, vier top dj's die echt booming zijn in binnen en buitenland. David Labeij gaat goed als DJ, live en duo live. Een alroundartiest met alleen maar fantastische producties op zijn naam. Zijn muzikale carriere ging ongeveer zoals op zijn myspace pagina wordt beschreven:

1978: born
1997: bought turntables
2001: started producing
2004: the birth of Polder
2006: first releases

Beter kan je het niet omschrijven!

Julien Chaptal staat bekend om zijn oneindige lijst van dikke tracks die elk weekend in clubs wereldwijd te horen zijn. Hij vliegt de hele wereld over om zijn muziek live of dj te verspreiden. Al met al kunnen we nu al zeggen dat met deze birthday boys het feest nu al niet meer stuk kan gaan!

Lauhaus is natuurlijk al jaar en dag fenomeen in Amsterdam en daarbuiten, en samen met David Labeij bekend als Polder. Zijn label SoWeSo dat hij samen Kabale und Liebe runt gaat als een tiet, act's als Makam, Ray Okpara, Boris Werner, Ali Nasser, Robert Powlson en Tom Ruijg werden al vereeuwigd op vinyl en WAV.

ONNO aka OHNO! Deinst er ook niet voor terug om een goed plaatje te draaien in de 80, met dikke releases op Upon. You en Get Physical gaat het hem het behulp van hard werken aardig voor de wind. Je kan dan ook best trots zijn op het in Amsterdam gevestigde talent als muziek liefhebber.

Plak blacklight horror room
Wie er nog niet van gehoord heeft is gek! Plak is aan! Met moeiteloos uitverkochte zalen in de BC12, Club Up en de Boot10 zal de achterzaal in de Studio 80 geen probleem worden voor deze rebel club. Vanuit het collectief zullen Jaime Frias, Bobby Andrews en KlapSandwich aantreden om de feest sound te verspreiden. En als ‘Plak' op de vuurpijl zal iedereen een bloederige blacklight beschildering krijgen mits je die wilt uiteraard.

Dus deze vrijdag 29 oktober wordt je verwacht in de Studio 80 voor de verjaardag van David Labeij en Julien Chaptal.
Alter ego's Draculabeij, julien Chopsall, LauhausOfTheDead, OHNO!, Jaime Frankenstein, Bloody Andrews en KillSomewitch zullen je de stuipen op het lijf jagen in deze angstaanjagende editie van Halloween. De eerste vijfentwintig bezoekers die volledig verkleed zijn zullen worden beloond met gratis entrée!

VVK gaat via www.studio-80.nl

Mwhuahahahahaha!

8 opmerkingen

Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
De eerste vijfentwintig bezoekers die volledig verkleed zijn zullen worden beloond met gratis entrée!
Werkzaam bij Plak
KilledSomeWitch with the Julien Chopsall, went to the Lauhaus of the Dead, had a Bloody Andrews, girl asked Draculabeij? OHNO! I'm with Jaime Frankenstein..
moeiteloos uitverkochte zalen Bert? Bloed zweet en tranen! En weet nog wel wat locaties hoor :)
Uitspraak van Plak op donderdag 28 oktober 2010 om 13:49:
KilledSomeWitch with the Julien Chopsall, went to the Lauhaus of the Dead, had a Bloody Andrews, girl asked Draculabeij? OHNO! I'm with Jaime Frankenstein..

Dude...
Uitspraak van Plak op donderdag 28 oktober 2010 om 14:11:
moeiteloos uitverkochte zalen Bert? Bloed zweet en tranen! En weet nog wel wat locaties hoor :)

JWT ;)
Uitspraak van Plak op donderdag 28 oktober 2010 om 16:43:
Uitspraak van Bobby Andrews op donderdag 28 oktober 2010 om 14:59:
Dude...

Ja Bobske, wat nou??!

:)
trouwens dat stukje 'Darculabeij?' klinkt net als zo'n aziaat: 'Sambal elbij?'