Partyflock
 
­ Nederland

Nog twee weken om kaarten te halen voor Nederlands meest gekke feest

gepubliceerd door , op
Nog maar twee weken te gaan en dan gaan jullie weer verrast worden door gekke, sexy en grappige shows, entertainment, prachtig decor en een hoop gekkigheid. Dertien dagen om precies te zijn en het feestje waarop menig feestganger zit te wachten barst weer los. Crazyland zou Crazyland niet zijn als zij niet flink gaat uitpakken. Het thema is perfect om de hele Hemkade om te toveren tot een waar sprookje. Meiden allemaal in een speelse sprookjesoutfit en tja de mannen... dat is lastiger... voordat er straks 1500 konijnen rondlopen (wat natuurlijk wel heel leuk is) mogen de mannen ook gewoon in het wit komen. Als ze maar geen spijkerbroek aandoen, laat verder je fantasie de vrije loop. De film speelt zich af rond 1880 dus de kleding uit die tijd zal super staan op een feest als dit. Ben je nog niet overtuigd om te gaan? Bekijk dan deze nieuwe trailer van Crazyland maar eens:



De organisatie heeft ook nog nieuwtjes voor jullie. Leuke nieuwtjes en belangrijke nieuwtjes. Als eerste zal mc Vika Kova bij de line-up toegevoegd worden. Deze megaster en performer zal de zaal weer op z'n kop zetten en ervoor zorgen dat de boel nog losser gaat dan gepland. Ten tweede heeft de organisatie in samenwerking met Ytyctease.com een winactie voor jullie. Lees hieronder aandachtig en win een leuke outfit:

Kom vast in de sfeer van Alice in Crazyland, ga naar Ytyctease.com de meest sexy en ondeugende community van nu! Maak een profiel aan met je meest sexy en sprookjesachtige foto's en maak kans op een complete outfit van www.partytrendz.nl]Partytrendz[/url]. In totaal zijn er vier outfits te winnen! Leuk en sexy voor Alice in Crazyland of voor een volgend feestje...



Ten derde heeft de locatie beloofd er alles aan te doen omtrent de warmte. De locatie zal alles eraan doen om de temperatuur goed te houden.

Ten vierde dat de viptickets bijna uitverkocht zijn. Er zijn er nu nog maar 89. Met een vipticket krijg je een dvd/cd box, massage, oesters, sushi, fruit, snoep, hapjes, chocoladefontein, ijsjes, vip room, chill room, eigen bar en vipingang. Kaarten koop je bij Seedance, Easyticket of Paylogic.

De organisatie merkt dat iedereen er zin in heeft. Er is alweer tweederde van de kaarten verkocht en aan de mailtjes die de organisatie binnen krijgt heeft iedereen er zin in. Crazyland is ook een feest dat maar twemaal per jaar gehouden wordt. De leukste en gezelligste partymensen uit heel Nederland verzamelen zich altijd op dit feest. Ben je nog nooit geweest dan moet je echt een keer komen om te kunnen proeven hoe de sfeer hier is. Veel mensen vinden het strenge deurbeleid in verband met mannen alleen en kleding een zeer gewaardeerd punt. Hierdoor ontstaat wel een perfecte sfeer binnen.

17 opmerkingen

Kaartje al lang en breed binnen!!
Wachten wachten wachten.
Dit wordt weer een knalfeest! :bounce:

Zijn de platenspelers al van zolder gehaald en afgestoft? :-p
 
Lekker feestje :D
in wit????
ik ga in het zwart als koning!!!!!

En zekers al weken zin in!!!!
 
Artiest Renji
Is het nog niet uitverkocht dan?!?! ;)

Dat gaat het op zeker....

(Y)

Tot volgende week allemaal!
Ik ga als mezelf, komt wel heel veel ijs zie ik:P

lekker:yes:
Chocoladefontein met soesjes of aarbeien, mmmhmmmmm.
Zo te lezen alles dik voor elkaar! Klaar voor een mooi feestje! :bounce:
 
Artiest {SHOWLIST artist 3317, 79053}
Sjezus wat doet die foto van de film daar nu boven in de hoek... :')
 
Artiest House
Zin innnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Ik skip deze een keer..al voelt het wel gek :(
Ga ergens anders een dansje doen.
 
damn wil wel kleding voor maar geen eurie's en vervoer crap :nocheer:
Dit gaat een topfeestje worden met een super line-up en heeeeel veel vriendjes en vriendinnetjes :-)

Zin in!
 
Im ready to Partyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!! Flying like an Angel, Dark Angel....
 
Ga met een vriend samen, we hebben allebei een vip ticket.
Maar moet je nu perse met een vrouw naar binnen of geldt dit voor de vip niet ?