Partyflock
 

Seasons Autumn Edition

gepubliceerd door , op
Seasons Autumn Edition
21 september 2010
Zaterdag 30 oktober wordt voor iedere dansliefhebber een dag om naar uit te kijken, want dan staat Seasons in The The Sand in Amsterdam . Met Seasons Autumn Edition, haalt Spirit2Dance weer het beste voor jou uit het herfstseizoen. Dus stop het treurige herfstweer! Stop met die nachtvorst! Maar kom van die bank af want zaterdag 30 oktober is er maar één plaats waar jij moet zijn!

Na de zomer editie in Beachclub Vroeger, waar 4000 partygangers volledig uit hun dak gingen, is het nu tijd om The The Sand volledig op zijn kop te zetten tijdens Seasons Autumn Edition. Ook dit keer wordt weer alles uit de kast gehaald om te zorgen dat je van het begin tot het eind met een dikke smile rondloopt!

Met een geweldige line-up waar liefhebbers van de stevige house & electrobeats met lekkere vocals absoluut niet mogen ontbreken. Met top dj's als Lucien Foort, Koen Groeneveld, Randy Katana, Jurgen, José en Quest. Daarnaast aangevuld met opkomende talenten als M-Dutch en RutgerVL staat er weer een line-up die er voor zal zorgen dat je niet stil kan blijven staan. Samen met MC Boogshe & Floyd staat de sfeer nu al als een huis!

Naast de vette beats en de geweldige mensen om je heen is er meer..omdat de dagen zo kleurloos zijn is er een spetterende Multi-Colour lasershow die voor warme kleuren zal zorgen. Ook het podium zal weer een spektakel op zich zijn, met grote LEDschermen op de achtergrond met indrukwekkende visuals. Samen met de chique Seasons dansers word dit een goed begin van de herfst 2010 in Nederland.

Tickets
De laatste kaarten in de voorverkoop www.Paylogic.nl, Primera winkels en free Recordshop. Voorverkoop 15,00 euro. Deurverkoop 25,00 euro, mits beschikbaar.

VIP tickets
Ook voor deze editie zijn er nog wat vip tickets te koop voor 27,00 euro in de voorverkoop en eventueel bij beschikbaarheid aan de deur voor 35,00 euro. Bij binnenkomst word je meteen in de watten gelegd. Met een eigen ingang waarbij de rij tot een minimum proberen te beperken. Het vip gedeelte is op de eerste etage recht voor het podium. Daarnaast zit aan de vip stage een eigen toilet gedeelte gekoppeld, welke vanzelfsprekend gratis is. Verder wordt er gratis fruit en ijs geserveerd. Voor vip arrangementen informeer via info@spirit2dance.nl

2 opmerkingen

 
Luciën Foort! :D
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 22 oktober 2010 om 10:44:
Luciën Foort!

Topper!