Partyflock
 
­ Nederland

Nog maar drie weken tot het legendarische Soenda Indoor

gepubliceerd door , op
Over drie weken wordt er nagepraat over het vetste indoorfeest aller tijden! Waarom? Vanwege technohelden Raresh, Matias Kaden, Rino Cerrone & Markantonio. Om de torens vol ledverlichting en de monsterlijke lasershow. En dan hebben ze het nog niet eens gehad over de chill area vol creatief talent en de levensgrote Soenda's waarmee je hebt gedanst!

Raresh is een van de grote namen van de gruwelijke line-up. Deze Roemeen weet een perfecte mix van techno, house en minimal te draaien. Internationaal geroemd om zijn uitbundige en intense grooves. Deze Cocooner vliegt van Berlijn naar Ibiza, stond op Time Warp en Awakenings en zal op Soenda Indoor een hele dikke set weggeven! Ook Matias Kaden Duitsland is een grote held. Je hebt nog drie weken de tijd om je conditie op peil te krijgen, want deze man laat je hard, heel hard gaan! Funky, freaky, dashing, hopping and straight-forward: dat is waar Kaden voor staat. Het toevoegen van Zuid-Amerikaanse ritmes, Afrikaanse tribal en jazz maken Kaden's sets extreem dansbaar.

De rest van de internationale line-up verdient even goed aandacht. De Italianen worden goed vertegenwoordigd door Ilario Alicante en Junction Hands (Rino Cerrone & Markantonio). Van eigen bodem zullen Wesdex en Kid Culture present zijn. Mathias Kaden brengt landgenoten Lützenkirchen (live) en Mattias Tanzmann mee. De line-up is rond met de Portugese technokoning The Advent.

Dikke line-up: check! Vette Ledverlichting: check! Zieke lasershow: check! Knallend geluid: check! Klinkt als een prima ingrediëntenlijstje voor een mooi feest, maar Elevation Events wil meer! Elevation Events wil een perfecte chill area én aandacht voor creatief talent. Deze wensen worden vervuld in de creatieve chill area van Soenda Indoor. Jonge talenten Carolien Beurskens, Saar Amptmeijer en Thijs Koelink beloven jou het ultieme chill moment.

Carolien (productdesigner) presenteerde vorig jaar haar afstudeerproject op de Dutch Design Week. Samen met Saar (Kunstacademie) maakte zij in opdracht van Elevation Events het Vingerverfatelier dat plat werd gelopen op Smeerboel. Deze creatieve dames opereren samen onder de naam Bruut. Hun voorleesmobiel maakte indruk op Smeerboel en wordt 30 oktober getoond in het Centraal Museum. Wat hun creatieve hersenpan nu weer heeft bedacht, blijft nog even geheim. Maar dat je – tussen al het technogeweld door – op een originele manier tot rust zult komen is een feit!

Thijs startte samen met Manuela Eringaard Studio Ayqido: een multidisciplinaire studio vol fotografie, audiovisuals en kleding. Zijn unieke manier van filmen en fotografen heeft er voor gezorgd dat hij meedingt voor de New Arrival Award van het International Film Festival Rotterdam 2011. Chillen op Soenda wordt nog spacender en relaxter wanneer je naar de video's van dit talent kijkt!

Om de beleving compleet te maken zijn er drie levensgrote Soenda's ingevlogen. Het spookdiertje komt 's nachts tot leven om samen met jou de tent massaal af te breken!

...laatste check: al een kaartje in je pocket?

7 opmerkingen

 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2776, 2330}
YEAAAAHHHH!!!!
spookdiertje 4 president
 
Ben er zeker bij:D:D:D is de time table al bekend?
 
Uitspraak van Piepmiep op maandag 18 oktober 2010 om 16:26:
Uitspraak van UTCA_Rikkie op maandag 18 oktober 2010 om 14:42:
Zin in: check!

Dubbelcheck!!!!!!

Driedubbele Check!! Teveel zin in!
 
Wat sneu voor die aapjes dan... Moeten die niet gewoon in de jungle blijven?