Partyflock
 
­ Nederland

Lax Dance event
Three days of ADE pre partying

gepubliceerd door , op
LAX dance event
3 oktober 2010
FeestLAX dance event · Techhouse special
Datumwoensdag 20 oktober 2010
LocatieDe Lax
FeestLAX dance event · Clubhouse special
Datumdonderdag 21 oktober 2010
FeestLAX dance event · Hardstyle special
Datumvrijdag 22 oktober 2010
Terwijl de binnenstad van Amsterdam zich opmaakt voor het Amsterdam Dance Event, alwaar de crème de la crème van de (inter)nationale dancescene de gerenommeerde locaties zal rocken, broeide er - vlak naast de ring, ook het verlangen om te participeren in dit evenement. En wel door middel van drie dagen pre-partyen voor het ADE, gehost door opkomend talent uit eigen gelederen.

Sociëteit de De Lax, de studentensoos van de Amsterdamse Studenten Vereniging Leeuwenburg, organiseert dit jaar dan ook voor de eerste keer het De Lax Dance Event. Dat zijn drie avonden waarop je jouw ADE experience al direct na school- of werktijd kan beginnen. De De Lax heeft vrienden en bekenden van de locatie gevraagd invulling te geven aan het De Lax dance event, en wel in drie specials - techhouse, clubhouse en hardstyle.

Aanstaande woensdag is de kick off van het De Lax dance event, deze avond staat in het teken van techhouse en aanverwante stijlen, of zoals de DJ's het zelf beschrijven, 'Dikke pompende techhouse met een lictelijk rauw randje'. Deze avond wordt verzorgd door Haarlemse bekenden Ramos, Brunoxide en Yuri. Aanvang is 19.00, sluit om 23.00 uur.

Donderdagavond, studenten avond, wordt verzorgd door de oude resident DJ's van de De Lax en zal club/house de boventoon voeren. Eluxury, Roland Verniers en Sebass zullen daarbij overigens worden bijgestaan door live muziek: Percussie door Glenn Helder, en saxofoon door Saxy Mr S.. Ook deze avond begint om 19.00 en eindigt om 23.00 uur.

Op vrijdagavond heeft de De Lax de jongens van Strength of Unity (The Irritainer, Apac & Dequ), bekend van hun Ouwe stijl is botergeil-feesten welke zij in de De Lax hosten, gevraagd om ook een avondje te verzorgen. Zij zullen deze avond voor een keertje geen early hardcore maar (early) hardstyle draaien. Aanvang van deze special is om 20.00, sluit om 24.00 uur.

Sociëteit de De Lax ligt achter NS station Amstel, onder het gebouw van de Hogeschool van Amsterdam. Als je het Amstel station aan de achterkant uitloopt, nog voor de kebab zaak meteen links naar beneden. Kan niet missen, perfect bereikbaar. Feest dus mee met de studenten, en begin je ADE experience in de De Lax! Je biertje kost er slechts €1,80 en een pitcher heb je al voor €7,50. Entree is alle avonden gratis.

3 opmerkingen

 
Kijk, feestjes voor studenten, altijd fijn! :D