Partyflock
 
­ Nederland

Kort nieuws van de KNIP-dienst

gepubliceerd door , op
Kort nieuws van de KNIP-dienst
28 maart 2012
LedenKiets
· Inhoud


· Opmerkelijk


Misschien kan onze technische man ook zoiets maken voor het forum :lol:



· Mededelingen Partyflock


Wat ziet Partyflock als spam onder agenda-elementen?
Wat mag wel
  • informatieve posts over het event zelf. Bijvoorbeeld als er een artiest is toegevoegd aan de line-up, als er pendelbussen worden ingezet of andere nuttige danwel leuke nieuwtjes.
  • reacties op andere berichten; antwoord geven op vragen van onze leden of gewoon gezellige berichten met betrekking tot voor- of napret.
  • een linkje naar een externe site plaatsen is in beginsel geen probleem als er een verhaal bijstaat. Alleen een url of alleen 'Meld je aan op onze site, MySpace, Facebook, Hyves, Twitter, Bebo en Netlog/!' wordt gezien als ongeoorloofde reclame
  • directe links naar sites met foto's van events waarbij de content voor iedereen zichtbaar is. Het is dus niet nodig eerst in te loggen om foto's te zien

Wat mag niet
  • verwijzingen naar andere websites voor (promotionele) acties;
  • verwijzingen naar andere feesten op Partyflock, ook al zijn het feesten van dezelfde organisatie;
  • reacties die duidelijk alleen het kenmerk hebben om de als profielplaatjes gebruikte flyer te laten zien (sluikreclame). Ontopic een post plaatsen is prima, maar zet meer neer dan alleen een duimpje of smiley;elke
  • posten van links naar websites waar kans- of gokspelen plaatsvinden.
  • links naar websites die niet vrij toegankelijk zijn. Daarmee bedoelen we dat mensen een profiel aan moeten maken of persoonlijke informatie zoals e-mailadres vrij dienen te geven om pagina's (met bijvoorbeeld foto's) te bekijken.

Nota bene
Houd er rekening mee dat een bericht geplaatst door een organisatie anders beoordeeld kan worden dan van een 'gewoon lid'

· Filmpje


Sommige mensen noemen het een hobby... dit is een obsessie!


· Interview


Lisa Lashes: The Queen of Dance · Met haar verbluffende uitstraling en knallende sound is Lisa Lashes al jaren de Queen of Dance. In december komt ze met haar eigen show naar Nederland en in het interview dat Partyflock met haar had, vertelt ze alles over Lashed, haar eeuwig veranderende stijl en over haar eigen DJ-heldin. Ladies and gentlemen, this is Ms. Lisa Lashes, Queen of Dance!

· Winacties


Elke week zijn er leuke prijzen te winnen op Partyflock. Hieronder een kleine greep uit de vele leuke winacties:

Mischa Daniels - Where You Wanna Go winactie · - Met dit album laat Mischa Daniels zien waar naartoe te gaan: meteen naar de dansvloer, waar dat ook mag zijn voor je.

Trance 100 Best of 2010 winactie · - 100 tracks die het beste van 12 maanden trance muziek weergeven en je muziek collectie compleet maken!

Moderne dans op muziek van Laurent Garnier winactie · - Partyflock mag 2x2 vrijkaarten weggeven voor deze voorstelling. Het gaat om exclusieve kaarten voor de premiere van deze voorstelling op 10 november aanstaande in Het muziektheater in Amsterdam.

Hardwell presents Revealed Volume 1 winactie · - Voor iedereen die de Hardwell sound van vandaag waardeert, strakke progressive house beats met melodieuze trance en minimal/tech-house invloeden, is 'Revealed Volume 1' precies het album dat je moet hebben.

Vie Café winactie · - Win 10 x 2 gastlijstplaatsen voor dit feest. Minimumleeftijd 21 jaar.

Uiteraard zijn er ook nog vele gastenlijstplaatsen voor allerlei leuke festivals en feesten te winnen, ga naar de Winacties en doe mee!

· Recensies


Tensnake In The House · Tensnake scoorde deze zomer een gigantische hit met het catchy nu-disco getinte 'Coma Cat'. Nu levert hij zijn eerste mixcompilatie af op het befaamde Defected label.

Balance 017 - Timo Maas · De Balance serie staan al jaren garant voor het allerbeste op het gebied van innovatieve electronische muziek. Kan Timo Maas de naam van het label hoog houden?

Patrice Bäumel - Vapour · ‘Vapour’ is het debuutalbum van de in Nederland woonachtige Duitse DJ/producer Patrice Bäumel. Het album is uitgebracht op het nieuwe Trouw label, welbekend van de gelijknamige populaire en innovatieve club in onze hoofdstad.

International Hard Dance Sessions - Mixed by Phil York & Fausto · Het Verenigd Koninkrijk en Nederland slaan de handen ineen om de harddancesound definitief nieuw leven in te blazen. DJ's Phil York en Fausto presenteren hun nieuwste project met een knallende cd: International Hard Dance Sessions!

· Goed fout (y)


Het is weer bijna tijd voor sinterklaas en het eerste sinterklaasnummer is er alweer. :lol:



· De ontdek je plekje quiz


De winnaar van deze week is Cloud[9], Cloud[9] was er als eerste bij en is daarom toegevoegd aan de lijst met eeuwige roem.
De foto is gemaakt op Cloud9 door Versteeg.

De opgave van deze week:



Klik hier voor de lijst der winnaars van de eeuwige roem!

110 foto's, 77 unieke winnaars.
De flocker met de meeste roem: hurricane bass met 14 goede antwoorden!
Denk jij dat je beter bent dan hurricane bass, zorg dan dat je snel antwoord geeft!

· Fotografen


Loop jij ook altijd de Partyflockfotografen mis? Geen nood, we geven je wederom een lijstje waar enkele fotografen zich bevinden komend weekend. Dus heb je meer kans dat je al feestend gespot wordt!

· Oproep


Hierbij doen wij een oproep voor de spotlight. Vind je het leuk om even een kort interview in te vullen over jezelf, of heb je er al een keertje in gestaan, maar ken je iemand die misschien er wel in zou willen staan? Stuur een contactbericht met je verzoek via: Contactformulier

· In de spotlight : Kiets

Elke KNIP word een flocker (wie weet wel een bekende dj!) in de spotlights gezet en onder vuur genomen met een vragenlijst.
  1. Nick:
    Kiets
  2. Echte naam:
    Nikita!
  3. Leeftijd:
  4. jaar.
  5. Woonplaats:
    Almelooo
  6. Relatie:
    Jazeker! Met Roy.
  7. Dark of Light?
    Dark, van Light word ik lichtelijk epileptisch.
  8. Wat doe je voor werk naast het flocken?
    Ik zit momenteel nog op school.
  9. Hoe heb je partyflock ontdekt?
    Volgens mij heeft 'n vriend van mij een account aangemaakt voor mij, omdat hij vond dat ik toch echt wel lid moest zijn van Partyflock. Het eerste jaar deed ik er niet zoveel mee, maar nu krijg ik na 2 dagen niet Flocken al ’n Cold-turkey.
  10. Wat gebruik je het meest op Partyflock?
    Het forum toch wel ’t meest. Daarnaast nog één of twee flocks en uiteraard gebruik ik de agenda.
  11. Waar stoor je het meest aan op Partyflock?
    De fakes op 't forum, eerder waren ze nog wel grappig. Nu worden ze gewoon irritant. Oh, en mensen die hun kaartje toch nog proberen te verkopen voor belachelijke bedragen. Gelukkig doet Partyflock daar wat aan. :)
  12. Wat zou jij doen als je 1 dag de baas van Partyflock was?
    Ik zou een grote schoonmaak houden onder de leden en misschien de layout veranderen, want ik vind die nogal saai.
  13. Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom?
    Pff, dan moet ik wel even nadenken. Ik denk dat dat wel Q-base 2008 was. Eerder ging ik altijd naar kleinere feesten, maar dat jaar ben ik begonnen het bezoeken van grotere feesten. Het feest zelf, de sfeer, de locatie en de setjes waren echt fantastisch. De afsluiter (Tommyknocker en Mad Dog) is voor mij nog steeds niet overtroffen. En er waren kluisjes. :)
  14. Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn?
    Ik denk dat ik wel DJ zou willen zijn, iedereen los zien gaan op je eigen muziek lijkt me echt fantastisch. Maar concepten voor een feest bedenken lijkt me ook wel heel fraai.
  15. Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"?
    Dat is echt wel 'n moeilijke vraag. :\ D'r zijn zoveel namen die je overal voorbij ziet komen. Maar ik denk dat THP wel één van de bekendste is.
  16. Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen?
    Eerder was het Hardstyle, maar ik vind dat nu niet meer zoveel aan. Sinds 2 jaar is het toch wel Hardcore en Industrial, het kan mij niet hard genoeg.
  17. Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor kreeg je die?
    Wel eens wat, maar ik weet niet meer waarvoor.
  18. Wat zou je graag anders zien op flock?
    Hetzelfde als bij vraag 11.
  19. Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock?
    Nope, maar ik doe ook niet zo heel vaak mee.
  20. Wat is de grootste afstand die je ooit hebt moeten rijden voor een feest?
    Omdat ik in Almelo woon moet ik over 't algemeen wel lange afstanden afleggen voor feesten, maar één van de meest lange is toch wel Venray geweest, voor The Sickest Squad in Concert. Maar daarvoor had ik wel 10 uur willen reizen. (L)
  21. Schuw of fotogeil?
    Overduidelijk fotogeil, ik vind ’t altijd erg leuk om foto’s te hebben van feesten.
  22. Ben je donateur en waarom?
    Ja, ik wou kijken of de VIP-server beter was dan de normale server. :D Maar ik vond het dat PF het wel verdiende om wat centjes te krijgen.
  23. Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest?
    Een hele tijd terug, ik hou niet van de kapper en m’n haar groeit heel langzaam. Dus ik ben aan ’t sparen voor ’n wat langer coupeje.
  24. Welke DJ is je grootste held?
    Unexist, er is niemand zoals hij. (L)
  25. Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven?
    Toch wel 'n dikke 8,7!
  26. Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen?
    Ik wil graag de groetjes doen aan: iedereen van het Fan/klets toppa, de luitjes van de AfterAlmelo Flock en verwijderd (L)

We bedanken Kiets voor het beantwoorden van de vragen :flower: Volgende week weer een nieuwe spotlight!

· Uit de oude doos met verwijderd


Elke week geven wij de kans aan een KNIP-Lezer om zijn favoriete top 3 uit de oude doos met de rest van partyflock te delen. Deze week is het verwijderd die zijn top 3 instuurde met waarom hij nou juist voor deze platen heeft gekozen en welke herinneringen hij aan deze platen heeft. Heb jij nou altijd al jouw 3 favoriete platen willen laten zien in de KNIP? Stuur dan via Contactformulier jouw 3 favoriete klassiekers op! Geef hierbij ook aan welke herinneringen je erbij hebt of waarom je deze platen hebt gekozen!

Critical Mass - Burning Love

De eerste vinyl die ik hem gekocht. Ik was 10 jaartjes jong en kocht van mijn verjaardag geld deze plaat. Nu 14 jaar later heb ik hem nog steeds, ben er erg zuinig mee. (L)

DJ Buzz Fuzz - Summertime

Een niet zo'n bekende plaat van Buzz Fuzz. Persoonlijk vind ik het een heerlijke productie, lekker uptempo en ben er trots op dat ik hem in mijn vinylcollectie heb zitten.

X-ess & Catscan - La Haine

Jammer dat dit zo'n ondergewaardeerde plaat is en dat weinig mensen hem kennen. Persoonlijk vind ik het jammer dat de plaat zo weinig gedraaid wordt op feesten. Het heeft toch iets speciaals. Lekker rauw, maar toch klinkt het wel early.

· Anekdotes


Het volgende bericht kwam binnen bij muziek:

je mot ook vidos er bij hebbe !
kijk zo iets jonge
youtube helpt iedreen jonge tis 2010

o voor deze gauwe tip hoef ik niks ja dat mijn vidios er ook op pleur ok!
met eeen leuke aan kondeging! whehehe ;)

hier heb je 9 tracks van mij met vidio!

veel luister en kijk plezier!

ther is only 1 terror en dat ben ik! oi!

Juist ja :lol:



Beste, mederwerk(st)er

Ik schrijf deze brief omdat ik heel erg in mijn maag zit met een aan mij gegeven probleem.

Ik zit in 3VWO op xxxxxxx. Zoals u snapt zijn alle kinderen die daar zitten 14/15 jaar oud. Ik ben 13, dus met andere woorden kan ik niet binnen. Nog geen week terug zag ik dat 29 december Quitino op het programma staat. Dat was de aanleiding voor het schrijven van dit.

Mijn vraag is dus: Zou er niet een keer een uitzondering worden gemaakt die datum voor mij?

Bij voorbaat dank, Gelieve zo snel mogelijk iets te laten horen.

· Geen heden zonder verleden

  • 1848 - De nieuwe Nederlandse Grondwet van Johan Thorbecke wordt geproclameerd.
  • 1869 - Eerste verschijning van het Britse wetenschappelijk vakblad Nature.
  • 1900 - De arts W. Poolman sticht de eerste afdeling van het Groene Kruis.
  • 1957 - Lancering van Russische kunstmaan Spoetnik II met aan boord de hond Laika



· Nieuwsberichten


De nieuwe zaterdagavond van Fresh FM
Afgelopen week had Fresh FM meer dan 35 nationale top dj's te gast tijdens 'De week van de Nederlandse deejays'. Maar ook internationale toppers kunnen op deze zender natuurlijk niet ontbreken. Daarom zijn vanaf zaterdag 13 november de Engelse ster dj John Digweed en de Zweedse technoheld Adam Beyer wekelijks te horen. De ReFresh 20 met Peter van Leeuwen en ID, het programma van Dj Jurgen, maken de zaterdagavond van Fresh FM compleet! Lees verder...


Taras van de Voorde en Jeff Moore tekenen bij technodivisie 1management
De Rotterdamse artiesten Jeff Moore en Taras van de Voorde zijn vanaf nu exclusief te boeken bij DJ Agency 1Management. Ze maken onderdeel uit van een nieuwe techno/techhouse-tak binnen het boekingskantoor.
De afdeling is in september 2010 opgericht door Erick Eerdhuizen (Erick E) en wordt geleid door Niels Brands, een ervaren rot binnen het genre en tevens manager van Joris Voorn. Deze tak richt zich op de genres house en techno en gaat terug naar de basis. Daarbij wordt een brede benadering van het genre gehanteerd, zoals het werd gedraaid in de legendarische Club RoXY. Naast Taras van de Voorde en Jeff Moore maken ook Bjorn Wolf, Timo Romme, Youri Donatz en Erick E onderdeel uit van de nieuwe divisie.Lees verder...


Paris Hilton vol van DJ Tiësto
DJ Tiësto heeft het helemaal gemaakt bij Paris Hilton. 'Hij is zo aardig en lief', laat ze weten via haar Twitterpagina. De wereldsterren onmoetten elkaar op een Halloweenfeestje in Hollywood.
'Net Tiesto ontmoet! Het was geweldig, hij is een van mijn favoriete dj's aller tijden! Aardig en lief ook!' vertelt Paris aan haar drie miljoen volgers op Twitter.
Tijs Verwest (de echte naam van Tiësto) switchte vorig jaar van muziekstijl. Hij richt zich inmiddels meer op electro en techno, terwijl hij voorheen trance-muziek produceerde waar hij wereldberoemd mee werd. Omdat zijn populariteit in Europa daalt is hij zich meer gaan richten op Amerika. Vandaar de ontmoeting met Hilton in Hollywood.
Ook Tiësto was onder de indruk van de ontmoeting. 'Het was leuk je gisteravond te hebben ontmoet. Je bent een geweldige danser en gastvrouw', twittert hij naar Paris.
Bron: Parool



Geen directe opvolger Dance Parade
Rotterdam krijgt volgend jaar geen festival dat zich de directe opvolger van de befaamde Dance Parade kan noemen. Rotterdam Festivals wil in 2011 daarvoor in de plaats drie of vier jongerenevenementen, waarvoor het budget van de Dance Parade beschikbaar wordt gesteld. Dat blijkt maandag uit de Evenementenkalender 2011 van Rotterdam. Rotterdam Festivals is coördinator van het evenementenbeleid. Op basis van de door de stichting opgestelde kalender stelt de gemeente in januari de evenementenvergunningen vast.
De gemeenteraad gaf eerder dit jaar aan Rotterdam Festivals de opdracht een opvolger voor de Dance Parade te onderzoeken. Dat evenement ging dit jaar niet door vanwege het aangescherpte evenementenbeleid in de havenstad naar aanleiding van de strandrellen in Hoek van Holland.
Bron: Parool



Barman één van de meest sexy beroepen
Barman staat op de derde plek van de lijst met de meest sexy mannenberoepen. Dat blijkt uit onderzoek van NationaleVacaturebank.nl. Piloot is bij uitstek het meest aantrekkelijke mannenberoep, gevolgd door militair en brandweerman of barman. ‘Deze beroepen stralen autoriteit en verantwoordelijkheid uit, klaarblijkelijk zijn de ‘echte’ mannenberoepen het meest sexy.’

Bij vrouwenberoepen zit het iets anders. Daar zijn beroepen als stewardess en model het meest sexy volgens de Nederlanders. Mark Borgman van NationaleVacaturebank.nl: ‘Het uniform van stewardessen lijkt tot de verbeelding te spreken, bovendien moeten stewardessen altijd verzorgd voor de dag komen. Dit geldt ook voor modellen, die op de tweede plek staan. Opvallend is dat een invloedrijk beroep zoals directrice slecht scoort.’
Bron: MissetHoreca



Achterhoek Arena binnenkort weer open
De Achterhoek Arena wordt zo snel mogelijk weer geopend. Dat bevestigt Henk te Grotenhuis, die samen met de eigenaar van het pand in gesprek is met mogelijke toekomstige exploitanten. ’Het is de bedoeling dat ik samen met andere partijen de Achterhoek Arena weer ga openen’ aldus Te Grotenhuis. De Achterhoek Arena heeft een rumoerige tijd achter de rug. In juli 2009 neemt uitbater Van Verseveld samen met Akkerman de zaak over. In februari van dit jaar openen ze het horecabedrijf onder de naam Club 49. Eind mei ging de club van de een op de andere dag dicht.
Bron: de Gelderlander



'Sluitingstijd van horeca Amsterdam soepeler'
Amsterdam moet weer een bruisend nachtleven krijgen. Openingstijden van de horeca moeten volledig vrij worden gegeven. Dat voorstel doen D66 en de Partij voor de Dieren (PvdD) vandaag. Met het plan wordt zowel de druk op de openbare ruimte als op de veiligheid in hoofdstad gespreid, vinden de twee partijen. "Ook krijgen Amsterdammers meer vrijheid om zelf te bepalen wanneer het bedtijd is", stelt Jan Paternotte (D66). Verwacht wordt dat het voorstel zeker voor discussie in de stad zal zorgen. Overlast van uitgaanspubliek is de laatste tien jaar fors toegenomen in Amsterdam. Bewoners klagen steeds vaker. Vooral rond het Leidseplein zorgt uitgaanspubliek voor veel overlast. Lees verder...
Bron: Telegraaf



Sterretje duikt studio in met Mental Theo
De acht feestende Hagenezen van Oh Oh Cherso hebben het maar druk met alle aandacht van bekend Nederland. Terwijl Kim Holland achter de vier dames aan zit, krijgt Sterretje tips van Mental Theo. Tony Wyczynski, de echte naam van Sterretje, werkt aan zijn eerste solosingle als dj en krijgt hulp van Mental Theo. Dat onthulde het 25-jarige feestbeest donderdag op Twitter. "Wisten jullie dat ik binnenkort met een eigen single kom?," vroeg DJ Tony Star, alias Sterretje, zijn volgers. "Ben druk in samenwerking met Mental Theo."

'Een beukplaat cd'tje'
Details over de single en samenwerking zijn nog niet bekend. Wel laat Mental Theo weten dat Sterretje 'een beukplaat cd'tje' heeft gemaakt. De Hagenees scoort met zijn zeven Oh Oh Cherso-partners momenteel zijn eerste nummer 1-hit. De titelsong van de populaire realityserie voert verschillende hitlijsten aan.
Bron: AD

· Nieuws dat eigenlijk niemand wat kan schelen


McDonalds schuldig aan overgewicht oud-manager
Een Braziliaanse rechtbank heeft bepaald dat McDonald's een voormalige manager van een van zijn vestigingen omgerekend ruim 12.500 euro moet betalen omdat de man dertig kilo is aangekomen in de twaalf jaar dat hij voor de fastfoodketen werkte. De nu 32-jarige man zegt zich gedwongen te hebben gevoeld het aanbod van zijn vestiging iedere dag zelf te proeven om de kwaliteit in de gaten te houden. Hij deed dit uit angst voor de zogeheten 'mystery clients' die door McDonald's naar hun restaurants worden gestuurd. Deze 'klanten' beoordelen een vestiging op de kwaliteit van het fastfood, de service en de hygiëne. Dat het bedrijf zijn werknemers gratis laat lunchen is de man op nog meer kilo's komen te staan, zo betoogde hij. De rechter vond een schadevergoeding op zijn plaats. Het bedrijf moet de zwaarlijvige man ruim 12.500 euro betalen. Mogelijk gaat het Braziliaanse hoofdkantoor van McDonald's in beroep tegen het vonnis.

· Nieuws dat eigenlijk iedereen allang wist


We zoeken weer mensen voor in de spotlight :yes:


Word fan van Partyflock op Facebook
Volg ons op Twitter
KNIP – 4e jaargang – nr. 44

44 opmerkingen

Werkzaam bij Partyflock
omg die goed fout :|

en kiets in de knip :D (L)
Leuke knip :)
Anekdotes :roflol:
die goed fout is echt goed fout :lol:
kweet niet wat nou slechter voor die kinderen is. De poster van Sint of het liedje Zwarte P, witte L. Misschien moet die Johan maar eens een rechtzaak gaan aanspannen :D
 
Mensen zoeken voor de spotlight O.o
is zelf kiezen nou zo moeilijk tegenwoordig 8)
Sterretje duikt studio in met Mental Theo
'Een beukplaat cd'tje'

:beuktmetzijnhoofdheelhardtegendemuur:

Waar stoor je het meest aan op Partyflock?
De fakes op 't forum, eerder waren ze nog wel grappig. Nu worden ze gewoon irritant.
zijn er fakies op het forum dan?
laatste aanpassing
Uitspraak van Leown op woensdag 3 november 2010 om 19:03:
en kiets in de knip

Uitspraak van tha guru op woensdag 3 november 2010 om 19:20:
Go Kiets

(L)


Uitspraak van BoSwEg op woensdag 3 november 2010 om 19:49:
zijn er fakies op het forum dan?

Ja, één of twee!
ey Nikita
jij in de knip
je mot ook vidos er bij hebbe !
kijk zo iets jonge
youtube helpt iedreen jonge tis 2010

o voor deze gauwe tip hoef ik niks ja dat mijn vidios er ook op pleur ok!
met eeen leuke aan kondeging! whehehe ;)

hier heb je 9 tracks van mij met vidio!

veel luister en kijk plezier!

ther is only 1 terror en dat ben ik! oi!

Neem nog een nifje pep... :')
http://partyflock.nl/topic/1105537:Eigen_gemaakte_Youtube_muziek_clips
Het volgende bericht kwam binnen bij muziek:


je mot ook vidos er bij hebbe !
kijk zo iets jonge
youtube helpt iedreen jonge tis 2010

o voor deze gauwe tip hoef ik niks ja dat mijn vidios er ook op pleur ok!
met eeen leuke aan kondeging! whehehe

hier heb je 9 tracks van mij met vidio!

veel luister en kijk plezier!

ther is only 1 terror en dat ben ik! oi!

luister en huiver

dit is gewoon te erg
Uitspraak van Leown op woensdag 3 november 2010 om 19:03:
kiets in de knip

:bye:
Werkzaam bij Wijgevenfeestjes
Artiest {SHOWLIST artist 56858, 65400, 38565}
Kwam mr terror en zn opmerkingen en vidio's ook al tegen bij de agenda van Rotterdam Ondergronds Talent.
Alsof al die techno liefhebbers op hem zitten te wachten:p
kiets _0_
Zwarte P en Witte L... hoe fout!!
iedereen van het Fan/klets toppa


Kiets (L) groeten terug :lol:
 
Haha geniaal dat lied! Leuke Knip.
een niet zo'n bekende plaat van Buzz Fuzz,summertime.....nee inderdaad,nog noooooooit gehoord...:s
Vette 90's classic,maar goed....
Geweldig: Zwarte P - Witte L :D
Kiets!! :D BFF (L)

:roflol:
Uitspraak van Jelle (L) TECHNO op donderdag 4 november 2010 om 00:11:
Majstro in het Filmpje! :respect:

ekte majstro ja! :respect:
Wat een chille knip!

Leuk liedje
Leuk intervieuw
Leuk nieuwsbericht
Anekdotes.

Alles erop en eraan!
Voel me weer helemaal opgeladen haha :P
:cheer:
X-ess & Catscan - La Haine MEESTERLIJK NUMMER :respect: idd jammer dat je hem eigenlijk bijna nooit hoor :(
laatste aanpassing
 
Goed Fout! :P
Details over de single en samenwerking zijn nog niet bekend. Wel laat Mental Theo weten dat Sterretje 'een beukplaat cd'tje' heeft gemaakt


...juist....huhu
 
Dat het bedrijf zijn werknemers gratis laat lunchen is de man op nog meer kilo's komen te staan, zo betoogde hij.

Relaxt daar in Brazilië. In NL moet personeel er (met korting) voor betalen.
 
Kiets:D

Ik voel me ook maar aangesproken ditdat 8)
Artiest {SHOWLIST artist 65798, 65100, 60976}
Uitspraak van PunterXX op woensdag 3 november 2010 om 23:21:
een niet zo'n bekende plaat van Buzz Fuzz,summertime.....nee inderdaad,nog noooooooit gehoord...
Vette 90's classic,maar goed....

Inderdaad!
Vette uit de oude doos Civil Disorder..alle 3
 
Beste, mederwerk(st)er

Ik schrijf deze brief omdat ik heel erg in mijn maag zit met een aan mij gegeven probleem.

Ik zit in 3VWO op xxxxxxx. Zoals u snapt zijn alle kinderen die daar zitten 14/15 jaar oud. Ik ben 13, dus met andere woorden kan ik niet binnen. Nog geen week terug zag ik dat 29 december Quitino op het programma staat. Dat was de aanleiding voor het schrijven van dit.

Mijn vraag is dus: Zou er niet een keer een uitzondering worden gemaakt die datum voor mij?

Bij voorbaat dank, Gelieve zo snel mogelijk iets te laten horen.

Als dit welwillende bericht van iemand van 13 jaar oud niet normaal beantwoord is, is er echt iets grondig mis.

Dit is niet lachwekkend, maar gewoon ontzettend lief qua bedoeling. :D

Dat hij/zij niet op PF moet zijn is waar, maar de geste? Niets dan lof :D

Mooi om te lezen dat er toch mensen zijn met eigenwaarde, verstand en een wil om iets gedaan te krijgen.
goed fout?!?
erg fout!!!!
Beste, mederwerk(st)er

Ik schrijf deze brief omdat ik heel erg in mijn maag zit met een aan mij gegeven probleem.

Ik zit in 3VWO op xxxxxxx. Zoals u snapt zijn alle kinderen die daar zitten 14/15 jaar oud. Ik ben 13, dus met andere woorden kan ik niet binnen. Nog geen week terug zag ik dat 29 december Quitino op het programma staat. Dat was de aanleiding voor het schrijven van dit.

Mijn vraag is dus: Zou er niet een keer een uitzondering worden gemaakt die datum voor mij?

Bij voorbaat dank, Gelieve zo snel mogelijk iets te laten horen.

:respect:

Kom op partyflock laat haar maar door ;)

Critical Mass - Burning Love

nog steeds kippenvel en zorgt nog steeds voor een big smiley
laatste aanpassing