Partyflock
 
­ Nederland

FestyLand gaat dansend door het leven

gepubliceerd door , op
FestyLand gaat dansend door het leven
7 oktober 2010
Dance, dance, dance, ook al is FestyLand hét brede driedaagse Festival der Zuidelijke Nederlanden, dit jaar is er meer ruimte voor dance dan ooit! In twee grote tenten in het mega tentenkamp in Volkel (Uden) zal non-stop dance te horen zijn. Alle stijlen komen aan bod: spetterende live optredens en knallende dj performances. En natuurlijk is er Chille met Nille, waar ook vrolijk gedanst mag worden. FestyLand gaat dansend door het leven, het is (bijna) feest!

Trailer FestyLand


DancePalace
Extra veel dance dit jaar op FestyLand met een enorm DancePalace op zaterdag. In deze grote, stijlvolle tent zal ook in oktober de temperatuur tropische vormen aannemen. Dat kan ook niet anders met de sexy en funky songs van Shermanology, het enthousiasme van Erick E en het dynamische duo Sunnery James & Ryan Marciano. Knallende house all night long!

Nieuwe dance area Spektakulair belooft spektakel.
Naast het enorme DancePalace staat Spektakulair, een area die niet voor niets zo heet. Verwacht spektakel bij Spektakulair. Twee avonden lang! Op vrijdag niets dan energie met onder meer het dynamische duo Vato Gonzalez & MC Tjen. Zaterdag spectaculaire live-acts, zoals de Space Pirates. In volledige bezetting knallen zij het tentdoek eraf met hun raggende beats. Verder een live optreden van het knotsgekke Boemklatsch collectief uit Utrecht. Een garantie voor feest en voetjes van de vloer! Wie de Spektakulair tent binnentreedt wordt vanzelf meegevoerd in een euforische sfeer. MC Apster zorgt voor extra aansporing.mocht dat nodig zijn.

Extra veel dance en service door Par-T
FestyLand is dit jaar een volledige samenwerking aangegaan met Par-T. Leuk, want dat betekend dit jaar meer dance, meer service, meer Par-T, en uiteindelijk dus meer FestyLand! Par-T was de laatste twee jaar al betrokken bij FestyLand, heeft een geweldige zomer gehad met een grandioos 7th Sunday Festival en imposante primeurs beleefd in België van Last World Festival en Daydream Festival. Deze festivals staan ook voor volgend jaar alweer in de agenda. Verschillende festivals, maar alle hebben een overeenkomst: bij Par-T staat service voor de bezoeker altijd bovenaan. Dus ook op FestyLand! Tot ziens op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 oktober!

Blijf slapen op de FestyLand camping (nieuw!)
FestyLand is hét brede driedaagse Festival der Zuidelijke Nederlanden dat jij zelf helemaal naar eigen smaak kunt samenstellen. Organiseer een busreis, probeer alle tenten te bezoeken of blijf juist in één dampende dancetent staan. Daarnaast kan er dit jaar ook op een heuse FestyLand camping overnacht worden! Ervaar het echte festivalgevoel en blijf slapen op de FestyLand camping. Laat je festivaltent na alle regen van de zomer nog even flink luchten en stop hem nog niet weg op zolder. Het festivalseizoen is nog niet afgelopen tot FestyLand is geweest! Ben jij die die-hard festivalganger, en/of gezellige Brabander die het maximale uit het weekend wil halen, geen minuut wil missen en de totale sfeer van FestyLand wil proeven? Ga dan de beproeving aan op de FestyLand camping. Ontbijt is niet inbegrepen. Let op: Alleen op www.FestyLand.nl kunnen de campingtickets gekocht worden en kosten slecht €25,- euro!

Chille met Nille prijsvraag:


Festivaltickets vliegen dit jaar
De voorverkoop gaat dit jaar dubbel zo hard! Wil jij erbij zijn? Voorkom dan de teleurstelling en koop je kaartje deze week nog! Kaarten voor vrijdag en zaterdag kosten per dag kosten € 25,- (excl. fee.). Een combiticket voor beide dagen is extra voordelig en kost slechts € 35,- (excl. fee.). Het hele weekend feest is al mogelijk vanaf € 45,-. De tickets zijn gemakkelijk en snel te bestellen op www.FestyLand.nl en ook bij een aantal regionale voorverkoopadressen. Bekijk voor meer informatie, adressen, impressies, etc. de website: www.FestyLand.nl

5 opmerkingen

 
Nice!
 
Artiest Spiderhead
vette trailer (Y) netjes;)