Partyflock
 

Teknixx en de Heart for Hard Special

gepubliceerd door , op
Teknixx en de Heart for Hard Special
1 oktober 2010
De zesde editie van Teknixx komt er weer aan! Robots in het publiek, vaten trillend op de verse jump en French Tek beats! Dit is allemaal nog maar het begin! Zaterdag 20 november gaat iedereen weer genieten met deze nieuwe editie van hét jump en French Tek feest in Zuid-Nederland. Het speelt zich zoals gewoonlijk weer af in Discotheek Stuivezand in Zundert. Ook deze keer staat er weer een ontzettend dikke line-up op het programma waarbij iedere jump- of French Tek liefhebber wel aan zijn trekken komt.

Om je niet langer in spanning te houden is hier de line up:
Mark with a K
Lethal MG
Bestien
Pat B pres. Second Nature
Dr Phunk
Royal S
Scurenzio
G-Swatt

Deze artiesten zullen vanaf 21:00 uur de dansvloer laten trillen. De avond zal gehost worden door niemand minder dan MC Chucky! Kaartjes kun je alleen aan de deur kopen.

Voor een prijs van slechts 8 euro kun je genieten van deze nieuwe editie!

Voor degenen die er deze avond zelf niet bij kunnen zijn om welke reden dan ook, is er ook weer een oplossing. Zoals gewoonlijk zal deze avond ook weer worden uitgezonden door Heart for Hard. Tijdens deze avond kun je live meeluisteren met de vorderingen van het feest. Ook zullen achteraf alle setjes terug te luisteren zijn. Als je van de show wilt genieten ben je er natuurlijk echt bij!

Naast deze live uitzending tijdens het evenement, zal er op www.h4h.fm een “Teknixx special” te horen zijn! Donderdag 4 november staat er op heart for hard een speciale uitzending “Teknixx special” in de planning! Artiesten die je dan zult horen zijn: Pat B, Dr Phunk, Royal S en Scurenzio. Dit is alvast een vooruitzicht van wat je 20 november kunt verwachten. Deze special kun je live meeluisteren van 20:00 tot 23:00 op www.h4h.fm en www.frenchtek.be. Tijdens deze speciale Teknixx avond zullen er ook goodies, tickets en andere prijzen te winnen zijn!

Kortom, Zaterdag 20 november gaat het dak eraf!

8 opmerkingen

Vorige editie was supergezellig!
20 nov maar even kijken :)

Heart for hard special(Y)
laatste aanpassing
Wat een lineup (Y)
Uitspraak van ((Gideon)) op zondag 3 oktober 2010 om 20:49:
Super geil klasseeee

Uitspraak van Samantha** op maandag 4 oktober 2010 om 00:04:
Heart for hard special(Y)

Luisteren maar! o:)
laatste aanpassing
De lineup is inderdaad weer spannend!
Donderdagavond 4 november even flink preparty'en!
kratje bier en baco voor kings!

20 november knallen at stuivezand(Y)
TOPfeest!! Zeker aanwezig :D