Partyflock
 
­ Nederland

Ratio

gepubliceerd door , op
Ratio?
21 september 2010
Elke tweede zaterdag van de maand is de dansvloer van Trouw het domein van Melon en zijn gasten. Met zijn avond Ratio? laat Melon zien, horen en voelen wat zweten op deze dansvloer betekent. Eerder al nodigde hij househelden als Dennis Ferrer, Osunlade, Soul Clap, Âme & Henrik Schwarz uit en werden de bezoekers getrakteerd op kwaliteitshouse. Op zaterdag 9 oktober wordt “Don Melon” bijgestaan door Ibiziaanse Willie Graff die hiermee zijn debuut maakt in Nederland.

Geboren als zoon van een muziekprogrammeur van een radiostation tijdens de hoogtij dagen van Ibiza, ontpopte Willie Graff zich heel erg snel tot muziekliefhebber. Op zijn veertiende raakte hij bekend met het nachtleven: hij kreeg bij één van de vele beachclubs op het eiland een residentie en nog geen jaar later werd hij voor het eerst gevraagd om in de wereldberoemde Pacha te komen draaien. Na zijn bekroning tot jongste Pacha resident ooit is hij er nog steeds elke zomer te vinden. Tegenwoordig verdeelt hij zijn tijd tussen Ibiza en New York want ook in de zeer respectabele club Cielo heeft Willie Graff een residentie. Op deze manier geniet Willie van het beste van beide werelden: Ibiza in de zomer en New York de rest van het jaar.

Op 3 oktober sluit het feest seizoen van Ibiza alweer. En Willie Graff doet dit natuurlijk met een set in Pacha tijdens de ‘Vagabundos' avond van Cadenza hoofdmeester Luciano. Willie Graff brede muzieksmaak hoor je terug in zijn moody maar sexy housesets, die perfect aansluiten op het geluid van mister Ratio? himself, Melon. Op zaterdag 9 oktober is de zomer voor één nachtje weer terug in Amsterdam.

Melon heeft weer een bijzondere edit van de gast DJ Willie Graff cadeau gekregen. Een select aantal mensen kan deze ook bemachtigen en er zijn ook een aantal gastenlijstplekken bij te winnen. Mail dus snel naar
Ratio met het onderwerp ‘Willie Graff' want er zijn beperkte oplage van de edit en plekken op de lijst beschikbaar.

Entree: Online vvk €13 // Deur verkoop €15 // Trouwe Honden €12