Partyflock
 

D-Rashid rockt multimediaal

gepubliceerd door , op
D-Rashid rockt multimediaal
29 september 2010
ArtiestD-Rashid Site
D-Rashid, de kracht achter het Latin Village Festival en producer van de bekende hit “Latin Brutality”, is uitgegroeid tot een nationale trots! Met zijn nieuwste single release en videoclip 'In my zone', die hij samen met Mitch Crown en de Amerikaanse zanger/rapper Notch maakte, is hij klaar om de wereld te veroveren met zijn sound. Er is nog meer; zo komt ‘Brutal TV' met een mooie weergave van zijn drukke zomer, mixed D-Rashid de nieuwste Nope is Dope CD en heeft hij een eigen Brutal compilatie CD. D-Rashid slaat dan ook geen kanaal over, bij het tegemoetkomen van de muziekliefhebber.

Zie hier zijn nieuwe clip


Brutal mix cd
Brutal is het project van D-Rashid dat sinds 2009 zijn bestaan kent als een volledige nacht met muziek en entertainment. Cd1 van de Brutal mixcompilatie wordt dan ook geleverd door D-Rashid zelf, die begint met opwarmers als zijn eigen release Good Times (in samenwerking met Kid Kaio) en Back&Forth van Le Grand & Mr. V.. Genairo Nvilla gaat voor iets meer variatie in zijn trackkeuze door verschillende sounds als Come With Me (ATFC Motherlode Mix) en eigen latin house sounds als A Bateria Mal & Siente. Al met al een dubbelaar die de hedendaagse mainstream house liefhebber zonder twijfel voldoening zal geven.

Nope is Dope mix cd volume 8 – mixed by D-Rashid
Na vele jaren bekendheid te hebben verworven als Latin House-dj maakt hij nu ook naam als veelzijdig dj die overal wel de voeten van de grond kan krijgen. Met events als Latin Village, Nope is Dope, Brutal, Franchise en Salsalounge is D-Rashid vrijwel altijd zeker van volle zalen. Latin Village Festival was in 2010 een groot succes te noemen met meer dan 20.000 bezoekers en een nummer 1-plek onder de dance compilaties voor de Latin Village-cd, gemixt door D-Rashid.
Als resident en headliner van Nope is Dope, heeft hij ook de Nope is Dope 2010 zomertour door verschillende landen voltooid, zoals Spanje, Turkije, Italië en Bulgarije. En dan is een release van de Nope is Dope mix cd volume 8 een prachtig hoogtepunt van deze geslaagde zomertour.

Brutal TV – Episode 8, Summer with D-Rashid
In deze aflevering wordt er door Hatim (FunX) teruggeblikt op de zomer van 2010 met D-Rashid. Veel mooie beelden van de leukste feesten waar D-Rashid heeft opgetreden deze zomer. Wil je weten hoe dit eraan toe is gegaan en wil je een kijkje in het leven van D-Rashid? Kijk nu hier:

1 opmerking

Artiest Floater
volgens mij is zijn broer mo de kracht achter latin village