Partyflock
 
­ Nederland
Element Spinnin' Records is niet algemeen zichtbaar!

Djpromotion reunion

gepubliceerd door , op
Zaterdagavond 16 oktober geeft Ummet Ozcan voor het eerst een exclusief interview afgeven op het alom bekende radiostation Slam FM Clubbin' wat geproduceerd word door Eric van Kleef.

Ummet Ozcan, een Turkse maar o zo, op en top Nederlandse trance DJ/Producer staat al een tijdje onder contract bij Spinnin' Records en is bijvoorbeeld standaard opgenomen in ASOT, van meneer Armin van Buuren zelf. Later dit jaar is Ummet Ozcan te bewonderen op Lashed in de Maassilo, met uiteraard Lisa Lashes, Marcel Woods en onder andere Sied van Riel, die er met zijn allen er voor zorgen dat Nederland op de wereld muziek kaart blijft pronken!

Eerst opvolgend staat Ummet Ozcan op 16 oktober sinds lange tournees en veel buitenlandse optreden gelukkig weer eens heerlijk op Nederlandse bodem, en wel in de Lexion, als hoofd attractie bij het feest Djpromotion reunion wat georganiseerd word door Djpromotion.nl. Zij begonnen 4 jaar geleden met kleinere en nog onbekende, maar op zich zeer goede DJ's zoals Mitch B, op grotere podia tussen bekende DJ's te plaatsen. Door deze talenten sterk en eerlijk te beoordelen, kwamen echte talenten ook aan bod en konden organisatoren hun handen vrij houden om echt goed gescreend talent op een presenteerblaadje aangereikt te krijgen, en zo het publiek nog beter met kwaliteit te bedienen.

Zo is Ummet Ozcan net als een veertiental anderen, ook ooit bij Djpromotion begonnen en hoort Ummet Ozcan absoluut in een eerste Djpromotion.nl thuis, hij produceerde toen uiteraard, altijd al zijn eigen tracks, en bij gebrek aan beter ontwierp hij zijn eigen synthsoftware (Genesis) om muziek gewoon kwalitatief veel beter te maken. Zo nauwkeurig je toekomst opbouwen, zo rechtlijnig je succes bepalen, er zijn net als Djpromotion, vanuit de basis echt helemaal voor gaan kan alleen maar beloond worden met succes. Daar mogen alle partyleading Nederlanders, erg trots op zijn. Het is daarom ook hoog tijd, dit soort muziek makers van formaat, zeker in Nederland gigantisch doorbreken en de liefhebbers veel meer van hen gaan zien en horen.

Hoe Ummet Ozcan als beginnende DJ in zijn eigen woorden zo ver is gekomen, wat zijn toekomstplannen zijn en waarom hij weer in de Lexion staat, het zal allemaal besproken worden met Eric van Kleef in het super favoriete programma Clubbin' wat elk weekend op vrijdag en zaterdag vanaf 20:00 uur met de aller nieuwste muziek, nieuwtjes en de allernieuwste tracks door de Nederlandse radio knalt.

Alles omvattend biedt Djpromotion een zeer, goed gevulde muziekavond om van te smullen voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Voeg dit feest meteen toe in je agenda! Djpromotion reunion

5 opmerkingen

Het is dat ik niet kan komen anders was ik ff komen kijken! Succes en veel plezier :D
 
Aanwezig (Y)
En Ummet is zeker een topper van een dj en producer.
DJPROMOTION is echt nog niet vergeten, zo te zien! wohooo, wat een dikke line-up... count me in! \0/