Partyflock
 
­ Nederland

Spookhouse

gepubliceerd door , op
Spookhouse
9 september 2010
Zaterdag 30 oktober is alweer de 2e editie van het befaamde electro feest “Krankhouse” dat plaats zal vinden in de grote zaal van de Dynamo te Eindhoven. Omdat het geheel in de Halloween sfeer zal zijn is voor deze ene keer de naam omgedoopt tot: ”Spookhouse”.

De rauwste electro en dubstep te samen met een uitzinnige verkleedde menigte in een griezelig decor zal dit feest tot de beste Halloween avond van Brabant omtoveren.

Deze avond zullen de Guerilla Speakerz de headliner zijn. Dit dj Duo wat in 2009 de gouden kabouter voor “beste nieuwe dj act” won, zijn the new kids on the electronic music block. Deze dudes komen hard!

De Guerilla Speakerz draaien electro voor soldaten, maar laten de dames zeker niet in de steek. Dit resulteert in een stoere mengelmoes van melodieuze indie electro, grimey fidget, ghettofab Baltimore beats, vuige baile funk, old school UK garage en dubber dan dubstep. Deze energized mash van styles laat het publiek elke keer weer op een Guerilla manier overdonderen.

Deze Guerilla sound heeft ervoor gezorgd dat zij mochten draaien met internationale grootheden als D.I.M., AC Slater, Tittsworth, Proxy, The Bloody Beetroots, Riva Starr, Brodinsky, Zombie Nation etc.. Hun eerste productie ‘Amsterdam', in samenwerking met Mightyfools, stond wekenlang in de beatport top 20. De Guerilla Speakerz hebben tal van projecten klaarliggen onder andere: Wannabeastar, Buiza, Dem Slackers en eveneens Mightyfools. So you better prepare yourself, because it all ain't nothing.

De 2e act zijn De Cultuurbarbaren. Deze groep bestaande uit 2 dj's, een eigen MC en eigen VJ. Zij zullen de zaagmachine door zetten. Ze zijn moeilijk in een hokje te plaatsen en schuwen dan ook geen enkel genre. Pas dus maar op, voor je het weet sta je midden in een mosh-pit! Ge zijt gewaarschuwd!

Als afsluiter deze avond staat de Nachtlampen host Bram van Helden die deze zomer present was bij 7th sunday, FuckYouWereFromEindhoven en avonden in de de 013 en de Effenaar. Natuurlijk is hij zich alweer aan het klaarstomen voor een nieuwe onvergetelijk Nachtlampen avond. Verder heeft deze man geen introductie meer nodig. Gegarandeerd rocken!

Kinky Kevv zal de avond weer ouderwets opwarmen, dit heb je hard nodig anders kun je de spanning van de rest van de avond niet aan!

De special guest van de avond is nog geheim, laat je verrassen door deze Eindhovense Held.

Tenslotte hoe je ‘ t draait, keert of programmeert: het belangrijkste feest ingrediënt zal het publiek zelf zijn. Trek je gekste halloween outfit aan en laat je helemaal gaan.

Tot de 30ste in de Dynamo in Eindhoven!

4 opmerkingen

hoppa!! heb er zin in!
Werkzaam bij Dynamo GBBR
Artiest {SHOWLIST artist 3658, 81459, 1576}
nice nieuw concept in dynamo !
Zaterdag 30 oktober is alweer de 2e editie van het befaamde electro feest “Krankhouse” dat plaats zal vinden in de grote zaal van de Dynamo te Eindhoven. Omdat het geheel in de Halloween sfeer zal zijn is voor deze ene keer de naam omgedoopt tot: ”Spookhouse”