Partyflock
 

Bar25 Berlijn gesloten… rebirth in Amsterdam
ADE special Sunday

gepubliceerd door , op
Bar25
7 oktober 2010
FeestBar25 · ADE special sunday
Datumzondag 24 oktober 2010
LocatieDaniel Goedkoopstraat
Afgelopen weekend werd de treurige aankondiging een feit. Bar25 in Berlijn is officieel gesloten. De Closing die vrijdagmiddag begon, is uiteindelijk doorgegaan tot de donderdag de week daarop. Tegen middernacht werd dan toch echt de allerlaatste plaat op de decks gelegd. Bar25 aan de Holzmarktstraße, ist nicht mehr.. maar staat alles behalve stil, want naast een tour door Europa wordt er gezocht naar een nieuwe locatie in Berlijn. Met het succes van ‘Bar25 meets Amsterdam' eind augustus, wilde Bar25 graag terugkomen tijdens ADE. En hoe, want na vier dagen feest biedt Bar27 in samenwerking met Studio Soulrock je op zondag 24 oktober de ideale after van het Amsterdam Dance Event. Deze nu al legendarische zondag zal een ‘crazy paradise' worden, want het knotsgekke DJ team van Bar25 uit Berlijn zal even voor komen doen hoe het allemaal precies in zijn werk gaat.

Degenen die er een aantal weken terug bij waren, zullen kunnen beamen dat deze gasten als geen ander weten hoe te feesten. Toen waren er drie Bar25 residents, dit keer zijn het er maar liefst acht! Met een vrij simpel rekensommetje kun je dus wel uitrekenen hoeveel meer pret dit gaat worden. Zoals in de Bar25 de tijd geen rol speelt, zo ook nu dus. De DJ's krijgen ruim de tijd, dus dat wordt één dolle boel! Voeg de Bar27 residents toe aan die formule en je hebt de perfecte afsluiter van ADE 2010. Naast Olivier Weiter, Rus, Eke Evi en Erin, zullen Charles Davos & Ricketic zich opmaken voor een live optreden. Deze mannen en vrouw hebben menig after op hun naam staan in de eigen Bar en op diverse, fijne buitenlocaties. Sinds enige tijd organiseren ze ook officiële feesten en dat gaat ze meer dan goed af.

Tijdens het vorige feest van Bar27 & Bar25 was Studio Soulrock kopstuk Carlos Valdes ook aanwezig. Dit keer gaat de samenwerking iets verder en neemt hij bijna zijn gehele stal mee. Naast het Crackhouse Abc, Esther Dune, Sandrien en Tommy Kornuijt komen Soulrocks nieuwste aanwinsten ook mee naar de Daniel Goedkoopstraat. Het blonde dreamteam uit Zweden, dat bestaat uit Johan Brolund, Kornél Kovács en Dandy Digital heeft al menig maal laten zien dat ze in het noorden niet alleen knotebrot eten maar ook een aardige fuif kunnen geven. Niet voor niets Soulrocks nieuwe trots!

Bar25 (Berlin)
// Beaner // Britta Arnold // Danny Faber // Dirty Doering
// Jake the Rapper // Nico Stojan // Pilocka Krach live // SeSe

Bar27 (Amsterdam)
// Charles Davos & Ricketic live // Olivier Weiter & Rus // Eke Evi & Erin

Studio Soulrock (Amsterdam)
//Sandrien & Carlos Valdes // Tommy Kornuijt & Johan Brolund
// Brent Roozendaal & Esther Dune // Aron Friedman & Dandy Digital & Kornél Kovács

Tickets zijn verkrijgbaar via: www.Bar27.nl

3 opmerkingen

volgens mij is dat blonde dream team niet echt blond ;)
Vorig jaar werd 25 toch ook ''officieel gesloten''
en dit jaar was de bar gewoon weer open
Artiest Modtro
Uitspraak van PaperPlanes op vrijdag 24 september 2010 om 20:34:
Vorig jaar werd 25 toch ook ''officieel gesloten''
en dit jaar was de bar gewoon weer open

vorig jaar ja.. dit jaar is t definitief !