Partyflock
 
­ Nederland

Sunnery James & Ryan Marciano zijn Absolutely Fresh

gepubliceerd door , op
De temperaturen dalen, de slippers zijn alweer verruild voor sneakers en menig schoorsteen puft alweer de nodige rook uit. Het zomerseizoen is nu echt ten einde. De hoogste tijd om de hete clubs weer af te gaan en waar kan dat beter dan bij Absolutely Fresh in Atak Enschede. Sinds 2003 zet Absolutely Fresh zich in voor de hedendaagse dancescene. Klein begonnen in clubs tot 300 bezoekers, waar dj-helden Erick E en Marcello back to back de sterren van de hemel draaiden, tot het grote Absolutely Queensnight met zo'n 20.000 bezoekers, waar Chuckie, Dr. Lektroluv en Benny Rodrigues graag geziene gasten waren. Waar Absolutely Fresh ook is, zij proberen telkens het warme clubgevoel te creëren. Het is daarom dat zij in 2009 een samenwerking zijn aangegaan met poppodium Atak in Enschede. De perfecte locatie voor hete clubavonden.

Absolutely Fresh op zaterdag 2 oktober zal geopend worden door Blake Brix, waarna Firebeatz de decks over zullen nemen. Dit uit het zuiden afkomstige super-duo, heeft reeds een hele waslijst aan releases op zijn naam staan. Deze talentvolle producers hebben één doel, de Nederlandse housescene bestormen. Absolutely Fresh is dan ook trots om deze jongens aan het oosten te mogen voorstellen.
We blijven bij de duo's. East & Young zijn geen vreemden meer voor het publiek van Absolutely Fresh. Binnen het clubcircuit begint deze naam ook faam te krijgen. Hun releases worden opgepikt door de groten der aarde. David Guetta, Swedish House Mafia, Sander van Doorn, zijn maar een greep uit de lijst met namen, die keer op keer de releases van East & Young oppikken. Er komen dit jaar nog enkele grote releases van deze mannen, helaas kan Absolutely Fresh hier nog geen uitspraken over doen. Blijf deze jongens volgen!

Sunnery James & Ryan Marciano
Het gaat erg goed met deze mannen. In 5 jaar tijd zijn Sunnery James & Ryan Marciano doorgestoomd tot Nederlandse top. Alleen Nederland is niet voldoende. Ze staan op het punt om de wereld te veroveren. Met hun residentie op Swedish House Mafia's 'Masquerade Motel' in de Pacha op Ibiza hebben zij laten zien waar zij voor staan; pompende house ondersteund met de heetste vocalen. Deze vriendelijke jongens zijn al vaak bij Absolutely Fresh te gast geweest, maar dit keer up close and personal.

Gastenlijst winnen?
Absolutely Fresh geeft gastenlijstplekken weg. Stuur een mail naar info@absolutelyfresh.nl met de reden waarom jij op de lijst moet. De 5 leukste inzendingen krijgen deze plekken. De winnaars zullen 29 september bekend gemaakt worden via de website van Absolutely Fresh!

Tickets & Informatie
Schrijf zaterdag 2 oktober in je agenda. De avond zal beginnen om 22:00. Aangezien er een maximaal aantal kaarten zal worden verkocht raadt de organisatie je aan op tijd binnen te zijn. Meer informatie is te vinden op www.absolutelyfresh.nl, vragen en opmerkingen kunnen gestuurd worden naar info@absolutelyfresh.nl