Partyflock
 
­ Nederland

Alice in Crazyland

gepubliceerd door , op
De zomer en Ibiza, Zuid-Frankrijk of Kreta zijn een prachtige, maar steeds verder vervagende herinnering geworden. De 'r' in de maand is veel sneller gekomen dan je wilde, je eerste week met verkouden loopneus heb je overleefd. Tijd voor een ontsnapping aan deze treurigheid! Je oog viel op een poster met aanbiedingen voor tickets naar een betere wereld. Slechts €27,75 voor economy class en business, met extra's, voor een kleine €12 meer. Bij Easyticket, See Dance en Paylogic was je zeker niet de enige in de wachtrij! De, in de advertentie omschreven, betere wereld zonder winterkou en eenzame donkere dagen bevind zich op 6 november bij 'Alice in Crazyland' in de North Sea Venue. Bij de entree wordt duidelijk dat je beslissing om de realiteit even te ontvluchten de juiste was...



Down the rabbit-hole
'Te laat, te laat' hoor je als je vlak bij de entree bent. Je kijkt op je horloge en ziet dat het pas half elf is. Je kijkt langs de security en ziet een wit konijn dat naar je zwaait en tegen je begint te praten. 'Nee, je bent niet ècht te laat, je mag gewoon naar binnen. Aan het einde van de nacht zul je begrijpen wat ik bedoel als ik zeg dat je voor een Crazylandevenement om half elf te laat bent!' Het witte, fluffy beest gebied je achter hem aan naar binnen te lopen. In de foyer is het een donker hol, maar je ziet genoeg om het gratis glas champagne aan te pakken van de 'gastheer'. Je neemt een flinke teug om, na de kou van buiten, je binnenste op te warmen. Wat een genot! Zo gauw je je eerste slok hebt genomen, krijg je de kriebels. Feestkriebels!

A mad tea-party
Zodra je de grote zaal binnenloopt, zie je dat gelukkig alleen de foyer een donker hol blijkt! Wat een wondere wereld. Een gekke wondere wereld! Na je eerste, gratis, glas bubbels bestel je er zelf aan de bar nog eentje. De barman zet de bestelling voor je neer en verdwijnt in het niets. Maar niet voordat hij naar je grijnst als een Cheshire kat. Het voelt hier zo fijn en ontspannen dat je nooit meer wegwil. Je doet je horloge af en besluit het weg te stoppen. Geen ruzie met de tijd, het blijft eeuwig 'partytime'! Voetjes van de vloer in de main met Billy the Klit, Lina Ann, MEM, Mike S, Mr. & Mrs. Mark, Randy Katana en Vato Gonzalez.

The Queen's croquet-ground
Je hebt geen idee hoelang je hebt staan dansen. De tijd vloog voorbij door alle eigenaardige, aparte, leuke en vriendelijke mensen die zich om je heen hebben verzameld. Je besluit de rest van de wondere wereld te verkennen. Door de deur loop je naar de tweede zaal. Je komt hier The Darkraver, Jean, Korsakoff, Pavo, Rob en MC Joe tegen. Je blijft hier niet al te lang hangen. Je wil immers de rest van het 'Crazyland' ook verkennen!

The lobster-quadrille
De andere twee zalen lijken wel rechtszalen waarin eigenaardige figuren strijden tegen het publiek. The Others (Kyran J, Quest, Renji en Triple MMM) en Bimeiden.nl (Eric Santana, Johan D en Joia Vita) gooien hun argumenten op de draaitafel en het publiek laat merken of zij het eens is met de draaikunstenaars of niet. Handjes in de lucht en voetjes van de vloer zijn een duidelijk overwinningsteken. Het kan niet anders dan dat in deze wondere wereld het publiek niet kritisch hoeft te zijn: het klopt. Zo niet dan is het gek en gek doen is prima in Crazyland!

Who stole the tarts?
Taarten heb je niet gezien vannacht, maar 'tarts' zeker wel! En dan natuurlijk geen hoeren, maar prachtige vrouwen volledig volgens de betekenis van de 'urban dictionary': jonge verleidsters die zich uitdagend kleden en gedragen.
Het kunnen minuten zijn geweest, maar ook uren...je vergaapte je aan de waanzinnig sexy dames en heren van het prachtige entertainment. En niet alleen naar de showdansers keek je je ogen uit. Ook de andere toeristen op dit tijdelijke, tropisch warme 'crazy island' stemden je gelukkig. De één nog wilder, lekkerder, opvallender en exclusiever uitgedost dan de ander. Hier is een spijkerbroek echt niet welkom!



Alice's evidence
Ook al is je naam waarschijnlijk geen Alice, je bent op de zesde november in 'crazyland' geweest. Het was een waanzinnige nacht waarin alles dat anders was, goed voelde. Het leek een droom, maar dan wel eentje waaruit je nooit meer wakker wilt worden. Je weet nu al dat je op 27 november, 25 december en 1 januari op tijd naar bed gaat om niet weer te laat te komen voor Flight 69, de Marcanti Reunion en Booming Sexy New Years Vibe. Dan ga je weer vertoeven in het heerlijke toevluchtsoord dat Crazyland heet!

Bovenstaand verhaal is gebaseerd op het boek 'Alice's Adventures in Wonderland' van Lewis Carroll.

28 opmerkingen

Gezelliggggggggggggggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I (L) it!!! Alleen die outfit word zo moeilijk ga niet als dol konijn daar rond rennen :lol:
 
Uitspraak van Dieselgozah op woensdag 15 september 2010 om 11:09:
I it!!! Alleen die outfit word zo moeilijk ga niet als dol konijn daar rond rennen

Je kan altijd nog als Alice !!!! :))))))))))) LOL
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2422, 7815, 5564, 2982, 7813}
Artiest {SHOWLIST artist 36510, 52727}
VET !!
Uitspraak van verwijderd op woensdag 15 september 2010 om 11:33:
Je kan altijd nog als Alice !!!! )))))))))) LOL

Zou ik kunnen doen :P Voor vrouwen is zo'n dresscode zo makkelijk Alice is Wonderland pakje Rabbit oortje etc. Maar voor mannen kan echt niks vinden voor mannen voor dit :/ En ga er niet bij lopen als een debiel :rot:
vrouwtje is voorzien en ik ga gewoon netjes!!!(no jeans)...

ZIN AN!!!
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Lekkerrr hoor !
Dit wordt weer een topfeest!!
Werkzaam bij Decisions
Altijd lekker een feest in de hemkade :D
weer een top thema.
wij hebben er zin in
wat zal ons nu weer te wachten staan???

WE ZIJN BENIEUWD!!!
 
Vet!!!!! (Y)
 
dit word een heel leuk feesje hihih
 
Altijd vet dit feest van CL!
 
Dit wordt weer een top feestje .. erg veel zin in .. helemaal los hier :bounce:
Het voelt hier zo fijn en ontspannen dat je nooit meer wegwil. Je doet je horloge af. Ik draag nooit een horloge, komt dus goed uit.
 
Uitspraak van Dieselgozah op woensdag 15 september 2010 om 12:21:
Uitspraak van Oliveira op woensdag 15 september 2010 om 11:33:
Je kan altijd nog als Alice !!!! )))))))))) LOL

Zou ik kunnen doen Voor vrouwen is zo'n dresscode zo makkelijk Alice is Wonderland pakje Rabbit oortje etc. Maar voor mannen kan echt niks vinden voor mannen voor dit En ga er niet bij lopen als een debiel

de bedoeling is dat je iets sprookjes achtig aantrekt.

hoop dat je daarmee verder komt.

Ik zelf ben lang op zoek geweest op het Inet maar heb me outfit gevonden, ga als een tovernaar :)
Werkzaam bij The Others
Wij kunnen bijna niet wachten tot het eindelijk 6 november is!
Wordt zeker weten GEWELDIG!!!!!!!!!!!!!!!!
Leuk verhaal! :D
Weinig meer aan toe te voegen, staat als een huis!
En als we Alice tegen komen, krijgt ze een dikke kus voor haar vette feestje!
Op zekers aanwezig!!!!! :bounce:
The Mad Hatter (hoge hoed),Horny Little Rabbit (konijnenoortjes).1 van de speelkaarten (accessoires in de vorm van ruiten,harten,klaver,schoppen)...gewoon ff googlen en je fantasie gebruiken.

Have fun!!
Artiest {SHOWLIST artist 28895, 99774, 160233}
the'Others'zaal....vinyl only......allemaal oude klappers dus,en dan nog een thema als Alice in wonderland...crazyland:respect::respect:
 
Artiest Renji
Yeah!!! :bounce:

Leuk geschreven deze promo... heel veel zin in!
Ziet er weer erg :P uit, as always.... :bounce:
Wel zin in een avontuurtje in wonderland :yes:
 
Artiest House
Word weer veeeeeeeeeeeeettttttttttttt dit!!!!
Dat wordt nog wat, als man zijnde een passende outfit scoren ;)

Eindelijk weer een top feestje!
laatste aanpassing