Partyflock
 
­ Nederland

Concept is coming
Win tickets and more

gepubliceerd door , op
Concept
9 augustus 2010
Ben je abonnee van de Concept Nieuwsbrief of volg je Concept op Facebook, Twitter, MySpace of hyves? Dan maak je kans op gratis tickets en andere prijzen.

Concept is coming
Er broeit iets in technoland. Sinds de aankondiging dat UDC op zaterdag 30 oktober in Ahoy, Rotterdam een grootschalig techno event zal organiseren, gonst het woord Concept rond in de Nederlandse technoscene.

De line-up bestaat uit een flink aantal grootheden uit de internationale techno scene zoals Mauro Picotto, Marco Bailey, Cari Lekebusch en de Amerikaan Dylan Drazen. De Nederlandse techno elite zal worden vertegenwoordigd door o.a. Steve Rachmad, Secret Cinema, Bas Mooy vs Radial, Bold vs Mike Drama en DJ Update. Ook zullen er een aantal spectaculaire live acts staan waaronder Luke Slaters Planetary Assault System.

Al maanden is de Concept crew druk bezig met de voorbereidingen van Concept. Om er voor te zorgen dat deze line-up ook volledig tot zijn recht komt wordt er het best mogelijke geluidssysteem neergezet aangevuld met spectaculaire visuals. Bovendien zal de derde area helemaal in het teken staan van de underground techno. Underground moet je klein, exclusief en donker houden. Daarom zal deze area opgezet worden als Silent Techno Area waar de muziek alleen te horen is door één van de 400 koptelefoons.

Win tickets & more
Ook online is de Concept crew druk in de weer. Zo worden vierentwintig uur per dag de beste technotracks en livesets gedraaid op Concept Radio, exclusief te ontvangen via www.conceptparty.com. Ook is Concept aanwezig op Facebook, Twitter, MySpace en hyves. Onder alle leden van deze social media en de abonnees van de nieuwsbrief worden binnenkort een aantal prijzen weggegeven.
In totaal worden er acht verschillende Concept Entrance Packages weggegeven met daarin twee tickets voor Concept. Eén gelukkige winnaar gaat er echter vandoor met het Concept Deluxe Package met daarin vier tickets, gratis Lockerbox kluisjes en een flinke zak munten om mee los te kunnen gaan in Ahoy. De packages zullen binnenkort verdeeld worden dus als je nog niet lid bent van de nieuwsbrief of één van de social media, meld je dan nu aan! Op www.conceptparty.com vind je alle relevante links.

Conceptparty.com
Check www.conceptparty.com voor de volledige line-up met uitgebreide bio's van alle artiesten, het laatste nieuws, de beste techno via Concept Radio, tickets, interviews, info en veel meer.

13 opmerkingen

Uitspraak van DECISIONS op vrijdag 10 september 2010 om 18:34:
Mike Drama is niet verkeerd

8)
laatste aanpassing
nu al weer veel te commercieel dit,jammer.....
Er broeit iets in technoland. Sinds de aankondiging dat UDC op zaterdag 30 oktober in Ahoy, Rotterdam een grootschalig techno event zal organiseren, gonst het woord Concept rond in de Nederlandse technoscene.


Ja hoor, dream on zou ik zeggen! :/
 
Ooit eens in de Statenhal Den Haag :respect:
Ik ga ook zekers kijken, mooie line-up :-)
Bold vs Mike Drama!
laatste aanpassing
HOLY POEP!!! CONCEPT!! dit was toch maar 1 keer of niet?

Uitspraak van verwijderd op zaterdag 11 september 2010 om 10:49:
Ooit eens in de Statenhal Den Haag

Luister nog regelmatig naar die zieke set die vath toen neerknalde!! wat was dit een gruwelijk feest!! 1 vd betere die ik heb meegemaakt! krijg alweer kippenvel als ik eraan denk :P
Enjoy partypeeps :bier:

Mike Drama Vs. Dj Bold - 4 decks session @ Meltdown Radio 16-09-2010 (NL)



Enjoy!!!