Partyflock
 

Bar27 closing summer with Mathias Kaden
En ADE

gepubliceerd door , op
Bar27 closing summer with Mathias Kaden
25 november 2008
Laatste info Mathias Kaden - Closing Summer
Aanstaande zondag sluiten BlaBla & Bar27 de zomer in stijl af met een exclusief optreden van Mathias Kaden! Zie het als een zondags onderonsje voor de echte liefhebbers. Dit betekent dat er echt maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar is, 300 om precies te zijn en er is deze keer geen gastenlijst. De kaartverkoop gaat razend hard dus vergeet niet om deze laatste week nog je kaarten te bemachtigen, want dit wil je sowieso niet missen!
Voorverkoop via: www.blablarec.com/tickets
Mathias Kaden - Daniel Sanchez - Olivier Weiter - El Mundo & SatoriMulder - Ricketic

ADE - Bar27: Freak 'n Chic & Lola ED showcase
Tijdens het Amsterdam Dance Event is Bar27 dit jaar sterk vertegenwoordigd. Op vrijdag 22 oktober gaan ze de samenwerking aan met hun vrienden uit Parijs van het label Freak n' Chic en het bookings agnency Lola ED. Naast de eigen Bar27 residents zullen Seuil, Chris Carrier en Shonky op de vrijdag tijdens ADE een performance weggeven die waardig is voor het oude theater aan het Leidseplein.
Voorverkoop via: www.Bar27.nl
Seuil - Chris Carrier - Shonky - Olivier WeiterWesdex - Charles DavosRicketic - Eke EviErin - Rus

ADE - Bar25: Presented by Bar27 & Studio Soulrock
Na het grote succes van 'Bar25 meets Amsterdam' op zondag 29 augustus kon het ook niet uitblijven dat er snel een vervolg zou komen op de samenwerking tussen Bar25 en Bar27. Tijdens ADE slaan Bar25, Bar27 en Studio Soulrock de handen in een en zullen op zondag 24 oktober het Amsterdam Dance Event afsluiten met een special Sunday.
Voorverkoop via: www.Bar27.nl

Bar25
Pilocka Krach (live) – Beaner - Jake the Rapper - Britta Arnold - Nico Stojan - Danny Faber – Sese - Dirty Doering

Bar27 & Soulrock
Tommy Kornuijt & Esther Dune - Eke Evi & Erin - Brent Roozendaal & Aron Friedman, Johan Brolund & Kornél Kovács & Dandy Digital 🇸🇪Olivier Weiter & Rus - Sandrien & Carlos Valdes - Charles Davos & Ricketic (live)

5 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1981, 2846}
Deze zondag over een week... Hmmm ;)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
ADE - Bar27: Freak 'n Chic & Lola ED showcase !!!
 
Ohhh yeaaah!
laatste aanpassing
Werkzaam bij Bar27
LAATSTE KAARTEN AAN DE DEUR: Mathias Kaden - Closing summer!

Na de laatste spartelingen van de zon gister is het nu toch echt gedaan met de zomer. Vandaag sluiten we de zomer af samen met Mathias Kaden.

De kaartjes in de voorverkoop zijn bijna uitverkocht, maar we hebben nog een aantal kaarten achtergehouden voor aan de deur...
laatste aanpassing