Partyflock
 
­ Nederland

Amsterdamse nieuwe generatie dj's bundelt krachten voor Lost Boys

gepubliceerd door , op
Lost Boys
25 augustus 2010
Op zaterdag 11 september zal de eerste editie van Lost Boys, een nieuw feest van de Amsterdamse house dj's Olff, MJ, Maarten Bloem en Bob Nagel in samenwerking met het Dekmantel collectief, plaatsvinden in een nieuwe lokatie genaamd VLLA. Er is een programma samengesteld van 16u 's middags to 6u 's ochtends (maar liefst 14 uur lang) met de uit Parijs afkomstige beatwizzard Onra van het All City label (samen met zijn vrienden Buddy Sativa & en Walter Mecca) en Amsterdams fenomeen Steven de Peven onder zijn Awanto 3 alter ego als speciale gasten.

De buitenlandse act, Fransman Onra, is een producer met vele gezichten. Waar er bij zijn oudste werk direct vergelijkingen worden getroffen met hip-hop artiesten zoals J Dilla neigt zijn meest recente album Long Distance meer naar een combinatie van het werk van Hudson Mohawke en Dam Funk. Rednose Distrikt kopman Steven de Peven draait op diens beurt onder zijn Awanto 3 alter ego een vloeiende mix van dubstep, booty, ghetto-tech en old school electro. Het is exact die diversiteit die de muzikale insteek van dit nieuwe feest karakteriseert. Lost Boys is een vrijhaven van het jeugdige viertal waar men als bezoeker alles kan verwachten, louter kwaliteit voert de boventoon.

Ook met de locatie zal hoge ogen gegooid worden. Waar VLLA voorheen dienst deed als uitvaartcentrum, is het inmiddels omgetoverd tot een schitterende nieuwe club locatie in Amsterdam West welke schreeuwt om een een festival in mini-formaat. 's Middags wordt er op het terras en in de tuin gefeest en gegeten. Tegen een tarief van 6,50 euro kan er een overheerlijke Surinaamse maaltijd besteld worden, mogelijk gemaakt door Dora's Kitchen. Zodra de zon ondergaat verplaatst het geheel zich naar de club binnen alwaar rond 6 uur in de volgende ochtend het eindsignaal pas zal klinken.

Kaarten voor het nachtprogramma kosten een tientje. Wie ook bij het dagprogramma buiten aanwezig wilt zijn betaalt een meerwaarde van 3 euro. Let echter op, hiervoor zijn slechts 150 kaarten beschikbaar in de voorverkoop!

2 opmerkingen

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
ziet er goed uit (Y)