Partyflock
 
­ Nederland

Access Live Festival 2010

gepubliceerd door , op
Venhuizen maakt zich dit jaar op voor alweer de 14de editie van het pop/rock/dance Access live festival, het meest veelzijdige festival van West-Friesland. Op zaterdag 18 en zondag 19 september kan er twee dagen achter elkaar flink gedanst worden.

Na twee achtereenvolgende jaren uitverkocht te zijn geweest, heeft Access Events besloten om dit jaar een vergunning voor meer bezoekers aan te vragen en tevens op zaterdag de openingstijden te vervroegen. Dit was alleen mogelijk door een nieuwe indeling en uitbreiding van het terrein. De organisatie heeft besloten om de indeling radicaal te veranderen. Er is een nieuw veld bijgekomen en de ingang is verplaatst, hierdoor is er meer ruimte op het oorspronkelijke terrein om de bezoekers toch genoeg ruimte te geven.

14 jaar geleden begonnen als een festival met één tent, geprogrammeerd met bands, merkt Access Events al jaren de toenemende belangstelling voor de dance tent die er enkele jaren later bij kwam. Dit jaar is de indeling weer wat aangepast, om nog meer danceliefhebbers binnen te kunnen laten. De line-up is, net als andere jaren, een mix van lokaal talent en nationaal bekende dj’s, opbouwend van house in de middag, naar een knallende afsluiter aan het einde van de avond.

Line-up en timetable zaterdag 18 september:
16:00 – 18:00 B45 en César
18:00 – 19:45 Rewind DJ's
19:45 – 21:15 Erick E
21:15 – 22:45 Funkerman
22:45 – 00:30 Remvrucht & Passiespoor
00:30 – einde The Darkraver

Op zondag 19 september is er weer plek voor de beste minimal, techhouse en techno in de Minimaal = Maximaal tent. Sinds 2008 wordt deze tent geprogrammeerd en vanwege succes geprolongeerd. Tussen 12:00 en 22:00 staan de volgende artiesten geprogrammeerd:
Joey Daniel
Jut & Jul
Kp
Miss Capital-D
Smeerworst
Teatro Kultka
M for momentum (Live)

De timetable wordt op het festival bekend gemaakt. De organisatie ziet dat de kaartverkoop weer harder gaat dan andere jaren en adviseert daarom om een kaart in de voorverkoop te halen om teleurstelling te voorkomen. Dit kan heel makkelijk via deze link online op de website van Access live festival, of gewoon via partyflock zelf.

Check voor de line-up van alle tenten de website!

2 opmerkingen

Hoogtepunt : Darkraver als afsluiter !!
 
Hoogtepunt : Joey Daniel als afsluiter !!