Partyflock
 

Star beach
Reunion

gepubliceerd door , op
Star Beach
31 augustus 2010
Star Beach grooved! Star Beach rocked! Wat een zomer. Ook in 2010 heeft Star Beach haar naam weer eer gedaan. Star Beach is de enige Europese vakantiebestemming waar je met 4500 man, 3 keer in de week, in de openlucht he-le-maal uit je dak kunt gaan op een gruwelijke line-up!

Nu het seizoen in Griekenland voorbij is, is er voor iedereen de mogelijkheid om het echte Star Beach gevoel te (her)beleven op 2 oktober in Brothers Festival Dome in Bunnik! Samen met 4000 man verdeeld over 3 area's met 7 top acts zijn er drie reizen naar Chersonissos voor maar liefst 2 personen, inclusief een VIP treatment op Star Beach. Als je voor 15 september online je kaartje koopt en je met je voucher aan de deur staat krijg je de Star Beach cd gemixed door Benny Rodrigues t.w.v. 10,- gratis.

Ook krijgt iedereen die naar de reunie komt, een gratis GoFun reischeque ter waarde van 50 euro. De gewilde caps zullen ook weer het publiek ingegooid worden.

Naast alle free gifts draait het op de Star Beach Reunion natuurlijk om de muziek. Onder andere Benny Rodrigues, Gregor Salto, Vato Gonzalez, Billy the Klit en Quintino zullen de muziek verzorgen op dit feest. Hiernaast zijn natuurlijk ook de Star Beach Dj Contest winnaars aanwezig! De net verbouwde Brothers opent ook de A12 zaal om de 4000 man te kunnen huisvesten. Wil je weten hoe het Star Beach gevoel ook alweer was? Check www.starbeach.tv voor de filmpjes van afgelopen zomer!

Beachflirt 2010


De Star Beach Clubtour die 6 maart plaatsvond was om 23:30 al uitverkocht, dus kom vroeg! Kaarten kosten € 12,50 in de voorverkoop en € 15,00 aan de deur.

Kaarten voor de Star Beach Reunion koop je hier

Zorg ervoor dat je je kaartje op tijd hebt! De Star Beach
Clubtour was namelijk om 23.30 al uitverkocht!

Er rijden bussen tussen Brothers en Utrecht Centraal, een kaartje hiervoor
kost maar 4 euro.

1 opmerking

Er rijden bussen vanaf Utrecht CS naar de Brothers... En weer terug ;-)
laatste aanpassing