Partyflock
 
­ Nederland

Voetzoekers final

gepubliceerd door , op
Voetzoekers final
17 juni 2010
FeestVoetzoekers Final · Minoz en Voetzoekers nemen afscheid in stijl
Datumvrijdag 3 september 2010
WinactieVoetzoekers Final actiegesloten
LocatieStalker
Aan alle mooie tijdperken komt een eind, zo ook aan het tijdperk Voetzoekers en de draaicarrière van Haarlemse DJ Minoz. Vrijdag 3 september zal er groots en in stijl afscheid worden genomen van deze speciale dj en dit succesvolle Haarlemse feest. Minoz zal de komende tijd zijn pijlen richten op zijn carrière in het bedrijfsleven en dat is moeilijk te combineren met profesioneel draaien. Ruben en Maarten, beter bekend als de BL-etjes hebben dan ook besloten te stoppen met hun feest Voetzoekers. Voetzoekers was een ongelofelijk mooi project van deze twee Haarlemse organisatoren en zonder één deel daarvan kan het feest niet blijven bestaan. Nog één keer willen deze mannen een beroep doen op hun hele rave aanhang en een laatste waardige Voetzoekers klapper organiseren, zoals dat alleen in Haarlem kan. De aftrap is om 23:00 uur in thuishaven Club Stalker, waar Minoz een 6 uur durende solo set zal weggeven. Natuurlijk is het daarna niet afgelopen, want bij de laatse Voetzoekers hoort een laatste knallende Voetzoekers after.

Als er terug wordt gekeken naar Voetzoekers en Minoz dan wordt er gedacht aan aan de specifieke Haarlemse Emo Sound, aan de ongelofelijke Voetzoekers LP (Lady's Paradise) feesten in het statige Haagse kraakpand,aan de Voetzoekers aanhang met Minoz aan het roer onder die gekraakte Haarlemse brug, aan een losgaande menigte op de Voetzoekers buitenrave en aan tal van acts van bevriende artiesten als Arjuna Schiks, Miss Melera, Wouter de Moor, Wernt, Stevie Wonda, Tomax, Moritz, Mike Ravelli, Olivier Weiter en Jeroony. Stuk voor stuk onvergetelijke momenten en het weekend van 3 september gaat het nog 1 keer gebeuren, zoals het hoort!

Naast Voetzoekers wordt er ook afscheid genomen van een DJ die veel voor de Haarlemse underground scene heeft betekend. Minoz heeft een prachtige draaicarrière gehad met vele hoogtepunten. Zijn vele GZG Amsterdam optredens waren te gek, met zijn duo act Stiller & Laudruder maakte de boys het Shoeless publiek helemaal gek, ook Studio 80 en vele andere clubs moesten eraan geloven. Minoz begon, zoals het hoort, met het draaien van vinyl platen en is doorgegaan met het promoten van deze specifieke Haarlemse sound, die uitgroeide tot een uniek stukje in de Nederlandse scene. Altijd heeft Minoz zijn sound laten spreken en daar stonden de woorden dansbaar, energie en vooral melodie centraal in. Zo was het en zo zal het nog één keer zijn!

Nog 1 keer zullen de Voetzoekers decorstukken van stal worden gehaald. Nog 1 keer zal Minoz de knoppen aanraken in de oudste club van Nederland, waar alles is begonnen. Nog 1 keer zal er een Voetzoekers after zijn, zoals alleen een Voetzoekers after kan zijn en nog 1 keer zul je een overweldigende dosis Minoz Emo voor je kiezen krijgen. Sta op en kom de laatste eer bewijzen aan deze geweldige dj en dit kenmerkende Haarlemse feest!