Partyflock
 
­ Nederland

Win een VIP-trip naar Summerlake Outdoor 2010!

gepubliceerd door , op
Nog een maand en dan sluit je met een knallende vierde editie van het Summerlake Outdoor Festival het Nederlandse festivalseizoen 2010 af! Voor de vierde editie pakt organisator First2Dance extra groots uit met internationale en nationale topartiesten uit uiteenlopende dance-genres. Het festivalterrein wordt verdeeld over drie podia met een spectaculaire mainstage op een licht glooiende heuvel (the valley) met een perfect uitzicht! Daarnaast komen twee grote tenten met hostings van internationaal gerenommeerde concepten van Solid Grooves en Luminosity. Diverse muziekstijlen zullen aan bod komen zoals club, house, minimal, electro, techno, trance en progressive om deze dag weer onvergetelijk te maken!

VIP winactie
Wil jij samen met vijf vrienden kans maken op onze exclusieve limo service? Geen zorgen over wie de Bob is! Voor je deur instappen en na afloop van het Summerlake Outdoor Festival weer netjes thuis afgezet? Doe mee met onze win-actie en wellicht ben jij samen met je vrienden of vriendinnen de gelukkige winnaar. Hoe maak jij kans op zes gratis toegangskaarten en dit VIP transport?

Héél simpel, meld je aan voor het festival op Partyflock en laat via een origineel bericht naar win@First2Dance.nl weten dat je er graag bij wilt zijn! Verspreid deze winactie onder al je vrienden en bekenden zodat ook zij samen met jou kans maken op deze winactie. De winactie loopt tot 5 september en de winnaars worden met een privébericht of email op de hoogte gebracht.

Zie hieronder de complete line-up voor Summerlake Outdoor 2010:

Mainstage(hosted by First2Dance)
Marco V
Gregor Salto
Hardwell
Sidney Samson
Tony Cha Cha
Bassjackers
Block & Crown
Live: Chappell
MC: Mr. VI

Trance / Progressive stage(hosted by Luminosity Events)
Simon Patterson Verenigd Koninkrijk
Sean Tyas Zwitserland
Menno de Jong
Marcus Schössow Zweden
Bolier
Jorn van Deynhoven
Estiva

Techno stage (hosted by Solid Grooves)
Marco Remus Duitsland
Secret Cinema
Bart Skils
Quince
Invite
Mykaz
Nuno dos Santos

Voorverkoop
Wil je verzekerd zijn van een ticket wacht dan niet te lang en koop voor slechts €25 via summerlake.nl een ticket voor dé afsluiting van het Nederlandse festival seizoen.

'See you @ Summerlake!'

6 opmerkingen

Patterson was weer erg vet @ Intuition afgelopen zaterdag, laat die limo maar alvast komen! :D
Super feest, en dat gewoon in Woerden. Brede line-up dus ben er zeker:P
 
'See you @ Summerlake!'
Uitspraak van PuppetMaster op dinsdag 24 augustus 2010 om 02:05:
Patterson was weer erg vet @ Intuition afgelopen zaterdag

:yes: dat was hij zeker ;)