Partyflock
 

We are one

gepubliceerd door , op
We are one
15 juli 2010
Met een uitstekende line-up in Europa's modernste arena host Paul van Dyk een uniek evenement, dat klaarstaat om het hoogtepunt van Berlijn's Music Week 2010 te worden.

Het wordt hét dance evenement van het jaar. Om deze stelling kracht bij te zetten, heeft Paul van Dyk de crème de la crème van de dance scene uitgenodigd om deze bijzondere viering in de hoofdstad van Duitsland mee te vieren.“Ik ben meer dan blij met deze sensationele line-up”, zegt Paul van Dyk, die erg uitkijkt naar het evenement. “Armin van Buuren en Underworld onder één dak op dezelfde avond! Als klap op de vuurpijl vindt het allemaal plaats in Berlijn – een stad die al lange tijd geen evenement als deze heeft gehad. Het is echt fantastisch! Ik kijk echt ontzettend uit naar We are one. Dit wordt vast en zeker niet alleen mijn hoogtepunt van 2010, maar ook die van vele anderen.”

Paul van Dyk, Armin van Buuren en Underworld zullen worden bijgestaan door Giuseppe Ottaviani en Jerome Isma-Ae, die beiden meer dan goed weten hoe het publiek op te warmen. Naast de muzikale invulling, worden bezoekers van WE ARE ONE ook getrakteerd op een audiovisueel spektakel. Gigantische schermen met meer dan 12.000 full-colour LED's, evenals een video beamer met een lichtsterkte van meer dan 40.000 Ansi Lumens. Een speciaal lichtprogramma brengt je in de perfecte stemming voor al die goede muziek, dat je via een soundsysteem van meer dan 220.000 Watt wordt gebracht. Al Nieuwsgierig? wat Paul van Dyk nog meer heeft klaar staan, om 11 september een onvergetelijke nacht van te maken.

Paul van Dyk behoeft geen introductie, maar hij verdiend er wel een. De in Berlijn gevestigde DJ en producer geniet wereldwijd een cult status. Hij werd tweemaal tot nummer 1 van de wereld gekozen in de Britse DJ Mag Poll, werd genomineerd voor een Grammy en ontving de ‘Berliner Verdienstorden' award. Na meer dan 15 jaar aan de top van de Edm scene, zet Paul van Dyk nu een ongeëvenaard evenement op. Zijn internationale succes draagt zeer zeker bij aan de samenstelling bijzonder goede line-up.

De Nederlandse DJ en producer Armin van Buuren is voor velen een internationale superster van de dance scene. Hij is al drie jaar op een rij de nummer één DJ in de Britse DJ Mag en trekt duizenden mensen naar zijn gigs. In maart 2010 werd Armin van Buuren onderscheiden met een Gouden Harp, de hoogste onderscheiding die een Nederlandse artiest kan ontvangen. Op dit moment kijkt hij uit naar de release van zijn langverwachte vierde artiestenalbum ‘Mirage', dat op 10 september zal worden uitgebracht.

De line-up wordt compleet gemaakt door Underworld. Dit Britse duo is verantwoordelijk voor een echte mijlpaal in de Edm scene en weet al meer dan 20 jaar lang zijn fans te fascineren met de meest diverse producties. In juni 2008 draaiden Karl Hyde en Rick Smith in Dortmund voor 1,6 miljoen uitgelaten fans. Dat was slechts een van hun talloze gigs die hun enorme en nog altijd niet vervagende succes onderstrepen. In mei kwam ‘Scibble', de eerste single van hun aankomende artiestenalbum ‘Barking' uit, dat 13 september in de winkel ligt.

Voor tickets en meer info, check www.o2world.de/.

Wanneer: Saturday, september, 11th 2010
Start: 19:00, Show starts 23:00
Waar: O2 World, 10243 Berlin-Friedrichshain

www.weareonefestival.com/