Partyflock
 
­ Nederland

Circle of Love Open Air in startblokken op RennbahnPark

gepubliceerd door , op
Festivals in Duitsland. Gehouden op pracht locaties, uitstekend georganiseerd en -het moet gezegd- niet duur. Circle of love 2010 is hierop geen uitzondering. Op ruim een half uur rijden van Roermond vindt op 22 augustus de vierde editie van dit festival plaats. Op het RennbahnPark in Neuss worden topacts verwacht, niet alleen topdj's als Paul Kalkbrenner en Michael Mayer, maar dit jaar voor het eerst ook bands en live-acts als Chicks on Speed en WhoMadeWho. Alle ingrediënten voor een onvergetelijk en divers feest zijn ruimschoots aanwezig op Circle of love 2010. Geen wonder dus dat Nederlanders in toenemende mate de grens overgaan voor ‘gutes party machen'.

Locatie
In 2007 startte Circle of love 2010 als de afterparty van de Love Parade, die toen in Essen plaatsvond. De afterparty reisde met de Love Parade mee tot 2009, het jaar dat de Love Parade werd geannuleerd. Circle of love 2010 ging wel door, maar dan als een zelfstandig festival. Dit jaar wordt Circle of love 2010 voor het eerst gehouden op het onlangs grondig gerenoveerde RennbahnPark in Neuss, een groot recreatiegebied met naast de renbaan, vele sport- en recreatie faciliteiten. De schitterende locatie biedt ruimte voor zo'n 50.000 bezoekers, Circle of love 2010 verwacht er zo'n 10.000. Partygangers kunnen, kortom, in een prachtige, ruime en groene omgeving genieten van een divers muzikaal aanbod. En, goed om te weten: bij slecht weer worden de openlucht-areas voorzien van tenten!

Line-up: veel locals en vette headliners
Buiten de schitterende omgeving heeft Circle of love 2010 op muzikaal gebied veel bijzonders te bieden. Verspreid over verschillende area's zijn veel lokale dj's (de organisatie wil lokaal talent ruimte bieden), vette headliners en experimentele bands/live-acts geprogrammeerd. Onder meer Ben Klock en Marcel Dettmann, de resident dj's van het Berlijnse Berghain. Zij zullen het publiek hun definitie van de hedendaagse techno-sound laten horen. Uit Frankrijk maken Tolga Fidan en Seuil hun opwachting, samen zullen ze een exclusief en een speciaal voor deze dag gecreëerd live-project uitvoeren: The Organ Hope.

Verder wordt er veel verwacht van voormalig Wighnomy Brother Robag Wruhme en ook van afsluiter ‘Berlin Calling'- ster en producent Paul Kalkbrenner.

Naast dj's presenteert Circle of love 2010 ook diverse bands/live-acts, zoals WhoMadeWho uit Denemarken. Dit muzikale trio, dat zich slecht in één categorie laat onderbrengen, belooft een muzikaal avontuur en onvergetelijke liveshow. Om nog maar te zwijgen van het beruchte Chicks on Speed met hun experimentele trash-punk en spraakmakende live-kwaliteiten: ook over hun optreden zal nog lang worden nagesproken. Andere grote en veelbelovende namen zoals Oliver Koletzki feat. Fran, Michael Mayer, Alejandro Vivanco en Marc Faenger verzekeren een onvergetelijke vierde editie van Circle of love 2010 Open Air 2010!

Voor iedere partyganger die vast in de stemming wil komen, wordt er door Circle of love 2010 een warm-up georganiseerd met onder meer dOP en voor wie geen genoeg kan krijgen volgt er zondag vanaf 22.00 uur de afterparty.

Kaarten zijn te koop via www.easytickets.nl. Voor meer informatie over de artiesten, timetable etc: www.circleoflove.de.