Partyflock
 
­ Nederland

Zaterdag 25 september Bi-sexual

gepubliceerd door , op
Bi-Sexual
26 juli 2010
FeestBi-Sexual · For bi and curious people
Datumzaterdag 25 september 2010
LocatiePartyPlayers Site
25 september is het alweer zover! De 2e editie van Bi-Sexual voor bi, bi-schierige en niet bi-schierige mensen. Een heerlijke party met een geweldig lekkere & gezellige sfeer waar je helemaal jezelf kunt zijn. Alles kan en mag, daar zijn geweldige mooie ruimtes voor maar niets moet natuurlijk en een mooie dansvloer waar je heerlijk kan dansen op de ritme van geweldig opzwepende muziek.

PartyPlayers is de plek voor gezelligheid en erotiek en natuurlijk Bi-Sexual!
De deuren gaan ook dan weer open om 20:00 tot 4:00 uur. Bij binnenkomst word je ontvangen door de vriendelijke gast heer/vrouw en voel je de heerlijke warme en gezellige sfeer van PartyPlayers. De prijs is all-in en dat betekend dat je een locker hebt voor je spullen en geen muntjes hoeft te kopen voor aan de bar. Er is een heerlijk keuken waar je eten en hapjes kunt vinden om even de lekkere trek te kunnen stillen. Een geweldige ambiance, fantastische mensen & opzwepende muziek en dat alles voor 1 prijs.

De line-up voor deze avond liegt er ook weer niet om.
Zo zijn er weer 2 vrouwelijke dj's en 2 fantastische heren die de heerlijke opzwepende tunes ter gehore gaan brengen deze avond De avond zal worden geopend door de nieuwkomer Miss Ladyva. Met haar heerlijke tunes en sexy sound is zij toch wel de aangewezen persoon om de avond te openen en jou laat warm lopen voor de rest van de avond. Of het nog niet genoeg is volgt na Miss Ladyva de alweer de volgende dame al en dat is niemand minder dan Miss Yessika. Miss Yessika, al een bekende, weet ook heel goed hoe zij de mensen moet laten bewegen op haar sound. Nog een beetje de rust erin houden maar verrast je ook met heerlijke niet stil kunnen staan muziek.

Dan volgen de heren van Bi-Sexual, ook wel de residents van Bi-Sexual, Dj Ozzi en Dj M-Tech, eerst is het de beurt aan M-Tech. Op de vorige editie heeft hij je al doen versassen en zorgde voor de nodige bpm's. Hij neemt het roer over van Miss Yessika en zal al snel als van ouds weer goed losgaan. Als je dan nog niet genoeg hebt dan is er nog zijn collega en Maatje Dj Ozzi nog. Dj Ozzi zal er nog even een schepje bovenop gooien en laat de laatste ongebruikte voetjes nog even goed in beweging komen en sluit de avond dan ook af met een knallende set.

Nog even de Timetable voor deze avond:
20:00 – 22:00 Miss Ladyva
22:00 – 00:00 Miss Yessika
00:00 – 02:00 M-Tech
02:00 – 04:00 Ozzi

Kom gezellig langs en laat je verrassen door de muziek, de DJ's, de locatie en natuurlijk de gezelligheid. Laat je gevoelens gaan, ontdenk en ervaar. Voel en beleef alles op alweer de 2e editie van Bi-Sexual.

1 opmerking

Het was een geslaagd feest,top!!!
Allemaal harstikke bedankt,de djs,publiek,mc-j.
(K)