Partyflock
 
­ Nederland

Sneakerz Festival biedt buzzing beats

gepubliceerd door , op
De zesde editie, met zes podia (waarvan eentje rondvarend op het water), bemand door meer dan 60 artiesten: Sneakerz Festival! Zaterdag 18 september, recreatiegebied Aquabest bij Eindhoven. Verwacht house, tech, disco en ook nederhop. Volgens Sneakerz traditie is er ruimte voor creativiteit en jong talent - dj's, producers, mc's, dansers, entertainers, kunstenaars, en wordt er véél geboden voor weinig. Iedere dinsdag kunnen er fijne prijzen gewonnen worden met het foto spel 'De sneakerz van.?' en de Soundcloud game 'Raad-je-Plaatje', via de Sneakerz Festival website en Social Media.

Mainstage
De track 'Smells Like Teen Spirit' van René Amesz & Baggi Begovic staat deze week op nummer 1 in de UK Buzz Chart! Deze toonaangevende lijst voorspelt wie er de komende tijd in de wereldwijde hitlijsten te vinden zijn. Rene en Baggi hoor je back2back op het Main Stage van Sneakerz Festival. Evenals de internationale dj-grootheden Funkerman, Benny Rodrigues, Bingo Players & Tony Scott, Groovenatics, KruH en Sandro Silva. Zacht als het kan en hard als het moet zijn de opzwepende vocalen van Mitch Crown en yaNto; de Masters of Ceremony van het hoofdpodium.

Sneakerz muzik
Vorige week op nummer 1 (en deze week op nummer 9) van diezelfde Buzz Chart staat 'Something Going On' van Prok & Fitch. Dit Britse dj-duo is één van de headliners op het Sneakerz muzik podium! Nog zo'n talentvol buitenlands duo in deze area is Muzzaik uit Hongarije. Van eigen bodem zijn het de upcoming dj/producers Skitzofrenix, Yasmin Le Bon, Nicky Romero, Carl Tricks en Ralvero die het geluid van platenlabel Sneakerz muzik presenteren. Meer sfeerverhogende geluiden mogen verwacht worden van Roga ('rough, rugged & raw', tegenwoordig de vaste MC van Housequake) en MC Bizzey (o.a. te horen op de derde schijf van de cd-box 'Sneakerz MUZIK Summer Sessions'). Meer info: www.sneakerzmuzik.nl.

Smaakstof
Nieuwkomer in de scene is 'Smaakstof', dat zaterdag 18 september vertegenwoordigd wordt door een tiental muzikale chef-koks. Smaakvolle techhouse-klappers en meer dansbare delicatessen krijg je voorgeschoteld door: Kaiserdisco, De Man Zonder Schaduw, Warren Fellow, Joris Voorn, Erick E, DJ Madskillz, Youri Donatz, Timo Romme, Franky Rizardo en Bjorn Wolf. Smaakstof verzorgt deze zomer de zondagen bij Beachclub BLM9 (Bloemendaal aan Zee) en host naast Sneakerz Festival ook een eigen area op Dance Valley. Niet alleen de Smaakstof vierkwartsmaat maar ook de bijbehorende spraakmakende video's hebben aardig wat stof doen opwaaien. Voor aflevering 1 t/m 3 en meer info: www.smaakstof.nu.

gelazer
Ze kleuren nooit binnen de lijntjes en hebben lak aan principes: Gelazer!, DJ Shagspeare & MC Lady Bee, aangevuld met wisselende contacten, is de brutaalste party bende van Nederland. Overal waar ze komen breken ze de tent af met disco, house, electic beats, hiphop en r&b. Niet voor niets was het Gelazer! podium de grote verrassing van Sneakerz Festival 2009. Ook dit jaar hebben ze een prettig gestoorde bende muzikale vrienden uitgenodigd om hun podium te bemannen: The Darkraver, DJ Rockid vs. Oliver Twizt, Ruben van der Meer, DJ Jean, Tony Cha Cha, Fullscale, Shit is Bangin'', Brothers in the Booth, 2Muchlipstick, Vato Gonzalez feat. MC Tjen, DJ Irwan en The Partysquad! Meer info: www.gelazer.com.

(live) stage
Vorig jaar lanceerde Sneakerz Festival een Live Stage, wat een groot succes bleek. Daarom ook in 2010: een vijftal driekwartier durende miniconcerten! Het neusje van de Hollandse hiphop-zalm wordt ditmaal voorgeschoteld door Superjam (Diggy Dex, Duustere DNS, Skiggy Raps & Nathan), Zwartlicht, Nizzle & Aasgier feat. Bizzey, Opposites en Extince! Host van de dag is Jay Colin. Er staan vaste tijden voor de optredens die vooraf duidelijk worden aangekondigd. Het podium gaat steeds circa 15 minuten voor elk optreden open voor bezoekers die een show willen meepakken.

Floating area
Zin in een privé feestje temidden van het festivalgedruis? Buiten de area's aan het water is er ook een feestje op het water! In samenwerking met Jägermeister is er speciaal voor Sneakerz een boot gebouwd met dansvloer, dj booth, bar en toilet. Er passen zo'n 150 bezoekers op de party float. Gedurende het festival vertrekt de boot een aantal keer vanaf het strand, om steeds een klein uurtje rond te varen op het water van Aquabest.

Spelletjes
Sinds dinsdag 3 augustus tot aan het Sneakerz Festival kunnen er wekelijks dikke prijzen gewonnen worden, door iedereen die een klein beetje verstand heeft van de Sneakerz artiesten en muziek. Bij het fotospel 'De sneakerz van.?' wordt een artiest zonder hoofd maar met z'n favoriete gympies aan getoond. Bij de Soundcloud game 'Raad-je-Plaatje' wordt bij een bepaald tijdstip in de mix de naam van de track & producer gevraagd. Iedere dinsdag verschijnt er een nieuwe foto en een nieuwe Soundcloud mix. De prijsvragen (foto's & mixen) en de inhoud van het volledige prijzenpakket vind je op de volledige vernieuwde website www.sneakerzfestival.nl, www.facebook.com/SneakerzNL en twitter.com/SneakerzNL. Meedoen? Ga naar: http://invitation.paylogic.nl/partyplanners/?mmid=27835, kies het juiste spel, vul je contactgegevens in en plaats je antwoord in het motivatievak.

Zaterdag 31 juli vond het gratis toegankelijke feest 'Sneakerz in de Stad' plaats op het Stadhuisplein in Eindhoven. EDtv maakte een reportage:
.

Sneakerz Festival zaterdag 18 september: het laatste outdoor feestje van het seizoen. Nog één keer buiten spelen! Tickets koop je via: www.sneakerzfestival.nl, www.sneakerzmuzik.nl, www.sneakerz.nl en www.1management.nl.

4 opmerkingen

Vet die live stage!
 
wil ik zeker ook wel naar toe who's with me :)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4456, 2124}
Artiest {SHOWLIST artist 68299, 89019}
Die sneakerz feesten zijn zeker een garantie voor volle zalen
heb er al 1 mogen meemaken in enschede en die was ubervet
Hier gaan we heen :jaja: