Partyflock
 
­ Nederland

Rekord3r gets Loaded in Cocoon Club Frankfurt

gepubliceerd door , op
Rekord3r gets Loaded in Cocoon Club Frankfurt
27 juli 2010
FeestRekord3r · Gets Loaded
Datumvrijdag 6 augustus 2010
LocatieCocoonClub
Na vele events in Nederland te hebben georganiseerd spreidt Rekord3r haar vleugels uit naar het buitenland. Op vrijdag 6 augustus is het hele circus te vinden in een van de bekendste en populairste clubs van de wereld van vlaggendrager Sven Väth: CocoonClub in Frankfurt. Rekord3r is trots om samen met bekende Rekord3r gezichten als Wouter de Moor, Juan Sanchez, Jeff Moore en Limon een Duitse avond neer te zetten samen met internationale helden Chris Tietjen, Livio & Roby en Robert Dietz. Support ons Oranje en ga mee op avontuur!

Al bijna vier jaar is Rekord3r bekend in Nederland met haar events in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam en de strandfeesten in Scheveningen. Nu is het voor het frivole feest tijd om eens verder te kijken dan de eigen landsgrenzen. Hiervoor is Rekord3r uitgenodigd door de beroemde club uit Frankfurt om samen met de Cocoon artiest Chris Tietjen deze zomer een broeierig feest neer te zetten: Rekord3r gets Loaded. Naast een internationale line-up met Chris Tietjen himself, de Roemeense house helden Livio & Roby en de Duitse Robert Dietz neemt Rekord3r ook haar eigen artiesten mee naar Frankfurt. Wouter de Moor die bijna geen Rekord3r editie gemist heeft en Juan Sanchez die zich de afgelopen jaren ook heeft ontpopt als een vaste waarde bij de Nederlandse organisatie. Daarnaast wordt ook Jeff Moore, het grootste talent uit Rotterdam van het afgelopen jaar, meegenomen op de Duitse tour samen met Limon (Banda Bassotti).

[b]Ga mee met de Rekord3r bus![/n]
Maak er een all night trip van samen met andere feestneuzen! Er wordt een speciale busreis georganiseerd door Rubber Travel (onder andere bekend van reizen naar Melt, Nachtdigital, en Sonne Mond Sterne). Heel gemakkelijk: je koopt op de website www.rubber-travel.com een (combi) ticket, wordt voor de deur afgezet, om vervolgens in de ochtend weer netjes thuis te worden gebracht.

Het komt niet vaak voor dat een Nederlandse organisatie te gast is in de legendarische CocoonClub, dus Rekord3r aanstaande 6 augustus dé aangelegenheid om naar onze buren in Frankfurt te reizen en de CocoonClub te ontdekken! Houd de website www.rekorder.nl in de gaten voor meer informatie.

Tickets: €15,- (after 00:00 hrs)
Bus (combi)-tickets: €55,- (retour busticket) €70,- (retour busticket + entreebewijs)
Lineup: Chris Tietjen (Cocoon, DE), Livio & Roby (Desolat, RO), Robert Dietz (Cadenza, DE), Juan Sanchez (Rekord3r, NL), Wouter de Moor (Rekord3r, NL), Jeff Moore (Rekord3r, NL), Limon (Rekord3r, NL)
www.cocoonclub.net

3 opmerkingen

Hoppa, ja hoor!

En zo kan het zijn:



Jammer 1 dag voor WTTF.
Cocooon club is toch wel één van de dikste clubs waar ik ben geweest en die gekke Duitsers maken het compleet :)
Hopelijk komen er nog meer Rekorder edities.