Partyflock
 
­ Nederland

Bla Bla invites Rockit Open Air After
Aanstaande zaterdag

gepubliceerd door , op
Ze zijn er twee maanden tussenuit geweest voor een korte zomerbreak/tour maar komen terug om jullie zaterdagavond weer compleet te maken. Ze trappen af met een Rockit open air after en er is speciaal voor jullie een line-up geselecteerd met de leukste artiesten van het festival.

Er is niets heerlijkers dan na een lekker dagje festival terug te komen en door te kunnen gaan bij de leukste clubavond van Amsterdam. Dit wordt de volgorde van artiesten die ervoor zullen zorgen dat deze dag onvergetelijk wordt:

Zaal 1 wordt geopend door de eigen Jamie Lie A Kwie. Als de voetjes eenmaal opgewarmd zijn zal hij het stokje overgeven aan het Engelse duo Layo & Bushwacka. Deze boys rocken iedere zaal kapot en met als klap op de vuurpijl neemt Daniel Sanchez het over en zal zaal 1 in stijl afsluiten.

Zaal 2 wordt vertegenwoordigd door de Duitse Sebo K uit de welbekende Mobilee stal. Met zijn catchy house stijltje zal hij zaal 2 lekker losschudden en opwarmen voor de trouwe Michel de Hey. Hij sluit de boel af met een klapper van een technoset.

Line-up
23.00-01.30 Jamie Lie A Kwie
01.30-03.30 Layo & Bushwacka
03.30-05.00 Daniel Sanchez

01.00-03.00 Sebo K
03.00-05.00 Michel de Hey

Voorverkoop €14,99 via www.blablarec.com/tickets

Bla Bla komt hard na de zomer! Met allerlei moois in het vooruitzicht. Hieronder volgt een klein schema voor de globetrotters onder ons;

Upcoming events

6 opmerkingen

 
valt in het niet met de after in Utrecht
als shoeless gaat vervelen(kan bijna niet;D) dan goeie optie
Artiest Jame
Betere optie dan Utreg dit:jaja:
nice