Partyflock
 
­ Nederland

Alleen lokale helden tijdens ‘locals only month’ augustus in Trouw

gepubliceerd door , op
Locals Only
14 juli 2010
Trouw doet normaliter heel erg hard haar best om 's werelds beste en meest vooruitstrevende dj's en artiesten uit de internationale electronische muziekscene naar Amsterdam te halen. Vaak worden deze grote buitenlandse namen aangevuld met lokale dj's die minstens net zo goed, zo niet beter zijn dan de headliners. Tijd dus om deze jongens en meisjes meer ruimte te geven en extra te supporten. Daarvoor heeft Trouw de ‘Locals Only Month' in het leven geroepen.

Onder het motto support your Local Heroes staat Trouw de gehele maand augustus volledig in het teken van residents, jonge opkomende dj's en andere locals die het gewoon heel goed doen. De maand augustus is bij deze omgedoopt tot ‘Locals Only Month' en verwacht dus niets anders dan talent uit de stad. Omdat de meesten lekker op de fiets kunnen komen scheelt dit behoorlijk in de kosten en komt Trouw je tegemoet in de toch al dure festival maand. Entreeprijzen zijn naar beneden bijgesteld en een maandpas met toegang tot alle clubavonden haal je al voor 25 euro.

De Kick Off van de Locals Only Month is op zaterdag 31 juli met de lokaal goed geïntegreerde Rus Makcim en jonge hond Reiss, die zich na een aantal jaar residentie in de Rivierenbuurt een rasechte Amsterdammer mag noemen. Daarna barst het lokale geweld in augustus goed los met clubavonden als Ratio?, BAF, 360 en natuurlijk de Trouw op zondagochtend waar alle line-ups ingevuld worden door het vele talent dat Amsterdam rijk is.

Een kleine greep uit de lange lijst van lokale dj's die in augustus Trouw allemaal aandoen: Boris Werner, Sandrien, 360, Cinnaman, Carlos Valdes, Makam, BIN, San Proper, Efdé en Shinedoe. Kijk voor het volledige programma op www.trouwamsterdam.nl en bestel meteen je maandkaart met toegang tot alle clubavonden in augustus (ook geldig voor de kick off 31 juli en trouw op zondagochtend) voor 25 euro.

2 opmerkingen

zomer blijft komkommertijd..begrijp het wel hoor deze actie.. je hebt natuurlijk alle festivals de hele tijd. hoop dat het goed komt
 
ik snap 't ook wel,
ben benieuwd..