Partyflock
 
­ Nederland

The House of God
4 September in Bibelot Dordrecht

gepubliceerd door , op
Halleluja! Daar gaan ze weer! Op zaterdag 4 september dit jaar wordt Bibelot weer omgetoverd naar wat het van oorsprong was. Je raadt het al: 'The House of God' zal wederom in deze voormalige oude Kerk een nieuwe ‘goddelijke editie' presenteren!

The House of God, een concept waar sfeer, respect en gezelligheid centraal staan en waar men inmiddels een stevige aanhang gecreëerd heeft. Want wanneer het concept 'The House Of God', de voormalige Bonifatiuskerk aandoet, word het op zeker een dikke, gezellige avond waar het publiek voor een groot deel de avond bepaalt. Want zonder jullie is er geen feest! Het is zeker al de moeite waard om deze oude voormalige kerk, naast het feest, te bezoeken puur en alleen om het gebouw te ervaren en te beleven, want dit is pure history!

Op de avond van 4 september staat er een line-up klaar met zowel bekende, als nieuwe House of God dj's. Hierbij te denken aan Denman en OCD die al meerdere malen hebben bewezen dat zij 'Muziek Gods' op een juiste manier uit de speakers kunnen krijgen. Ook Ecu, Alessandro Stasi en Stanton zijn aanwezig om, versie vijf van dit Goddelijke concept, een geslaagde avond voor iedereen te maken. Francois laat goed van zichzelf horen met zijn legendarische Zino Classixs en Rob & MC Joe zijn als de vaste residents aanwezig om te zorgen dat ‘da bass on da flown' blijft.

Je moet niet raar staan kijken wanneer de 'House Of God' in de legendarische locatie Bibelot 'nee' moet verkopen aan de deur. Want tot nu toe waren alle edities in Dordrecht zo goed als uitverkocht.

Line-up
Francois
OCD vs Alessandro Stasi
Ecu
Rob & MC Joe
Stanton
Denman
Hosted by: MC-B

Tickets
Kosten €10 ex. fee in de vvk en zijn te verkrijgen via de sites www.thehouseofgod.nl en Ticketscript.nl en de Velvet Music Store in Dordrecht. Tickets deur: €15.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren.

5 opmerkingen

Heeerlijk feest in n TOPLOCATIE, altijd geniet daar :yes:

Ik zeg dat wordt>>> NON STOP Dansen :bounce:
Artiest Dyna
Jammer dat het dit jaar zo vroeg is. Kom de dag erna pas terug van vakantie.