Partyflock
 

Airbass
the limited edition

gepubliceerd door , op
Airbass
29 maart 2010
FeestAirbass · the limited edition
Datumdonderdag 8 juli 2010
WinactieAirbass actiegesloten
LocatieHighstreet
Dance Arena Highstreet turns into Airbass! Donderdag 8 juli is het zover, de eerste editie van Airbass becomes reality! Een volledig nieuw evenement en dat in discotheek Highstreet,een prachtige locatie met naam en faam op de grens van Nederland & België te, zoals de naam al zegt, Hoogstraten!

Tijdens deze nacht zullen verschillende muzikale piloten jullie mee nemen op een reisje doorheen de Harddance wereld. Uiteraard kan de lancering van Airbass niet voorbij gaan zonder enige primeur zo dus heeft Pservice ook hieraan gedacht: En mag tijdens Airbass dus Scope DJ voor de eerste keer in Highstreet verwelkomd worden. Gedurende 8 uren worden er door de 'pilots' de lekkerste Harddancebeats en melodieën op jullie afgevuurd. Als opener niemand minder dan de Belgische Def Toys, zij zullen jullie wakker schudden met de nodige Tek en jumpbeats gevolgd door Pieter Leijten, hij neemt voor 60 minuten het roer over om het stokje vervolgens door te geven aan de Dr. Rude die begin dit jaar verantwoordelijk was voor het heerlijk knallende ‘Fire on the floor' album.

Hij zal nu ook Highstreet vast en zeker in vuur en vlam zetten. Daarna nemen Playboyz en Guarana het heft in handen om de Dance Arenavan achter naar voor en links naar rechts los te laten gaan met onder meer de nodige jump classics! Uiteraard heeft primeur ScopeDJ geen verdere introductie nodig.Hij is een van de helden van het machtige Scantraxx label en zal voor de allereerste keer Highstreet op zijn kop zetten, be prepared for this hero!

Maar Scope DJ is niet de enigste primeur deze avond, Devon K. mag voor de eerste keer zijn kunsten in België komen vertonen, en dat zal tijdens Airbass zeker zijn sporen nalaten! De Hardstyle Heroes, een jonge en dynamisch duo, nemen als last-but-one plaats achter de decks om voor de laatste keer tegen 150BPM nog even jullie harten sneller te laten klopp en waarna DJ Bass van het legendarische Danger Hardcore Team de eerste editie van Airbass mag afsluiten met een flink stijltje hardcore. Kort en krachtig gezegd; Airbass 2010, the limited edition = niet te missen! Magical kickoff @ 23:00 so be on time if you hate a line!

The Airbass is situated @:
Dance Arena Highstreet
St-Lenaartseweg 3-5
2320 Hoogstraten, Belgium

Route Description:
E19 Antwerp - Breda, Exit Loenhout - Hoogstraten
Direction Hoogstraten, At T-Joint Go To The Right,
Then The First Street To The Right (St-Lenaartseweg)

The gates will open @:
22:00h There is no presale to enter Airbass, you can only pay
at the gates starting 22:00.

3 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 39342, 62074}
Zeer leuke Line-up!

Pieter L, Dr. Rude, Playboyz & Guarana _O_