Partyflock
 

Trouw rockt het laatste weekend van juni op zaterdag en zondag door

gepubliceerd door , op
Enfant Terrible Seth Troxler en zijn labelmaatje Shaun Reeves komen op boevenpad naar Amsterdam. Op 26 juni staan zij de hele nacht in Trouw tijdens de Crosstown Rebels labelnight en hopelijk pakken zij dan nog de eerste uurtjes van Trouw op Zondagochtend mee, wat op 27 juni om 06.00 begint. Daar staat Zip sowieso achter het roer, terwijl San Proper nog wat extra uurtjes wakker blijft om aan te schuiven en wie weet welke artiesten nog meer langs komen.

De laatste keer dat Seth Troxler in Trouw draaide was tijdens de zaterdag van ADE2009. Dat Trouw en Amsterdam hem prima bevielen bleek toen hij de zondag ook nog een paar uur b2b kwam draaien met Patrice Bäumel en tot twee keer toe zijn vliegtuig mistte. Shaun Reeves stond in april op het mini festival Vrijbuiters go Berlin in Studio K en voor iedereen die op dit feest aanwezig was, staat vast dat deze man weet wat hij moet doen. Deze heren samen op één avond is een optelsom die je zelf makkelijk kan maken dus.

Dat een zaterdagnacht in Amsterdamse clubs voor velen te vroeg eindigt om 05.00 is een feit. Daarom heeft Trouw eens in de maand op de laatste zondag van de maand nog een feest ingepland. De zomermaanden begint de trouw op Zondag reeks in de froiege ochtenduurtjes om 06.00. Voor de tweede editie van deze after komt niemand minder dan Zip over en komt de Amsterdamse relschopper San Proper ook over de vloer.

Trouw op Zondagochtend is geen vastomlijnd concept. Dit betekent dat de geboekte dj's niet op vaste tijdstippen draaien en dat bezoek van andere dj's geen probleem is. Nu is het zo dat op 26 juni het Awake festival is met talloze afters waarvan vast nog de nodige artiesten in de hoofdstad zullen blijven plakken. Trouw stelt een dj booth met inhoud open voor de dj's die dan nog overeind staan en nog een plaat op willen leggen.

Het laatste weekend van juni is er dus geen voor de zwakken onder ons. Een weekje vakantie is daarom zeer aan te raden na deze veldslag aan feesten.