Partyflock
 

Line up Hard Energy Festival vetter en vetter

gepubliceerd door , op
Hard Energy Festival
11 mei 2010
FeestHard Energy Festival · Presenting the harder stylez
Datumzaterdag 4 september 2010
LocatieWijthmenerplas
Vorige week maakten ze al de eerste namen bekend voor Hard Energy Festival en daar worden deze week nog meer namen aan toegevoegd die garant staan voor een vet feest. De duizend earlybird tickets zijn inmiddels allemaal uitverkocht! Maar Hard Energy Festival is méér dan een dikke line-up. High Energy Events staat bekend om zijn betaalbare feesten waar de sfeer altijd tóp is, dikke lasers, veel vuurwerk en een geluid dat loepzuiver én snoeihard is. De dj's die ze deze week bekend maken in de verschillende area's:

Hardshock – early rave en hardcore
Nosferatu is dé man die niet mag ontbreken op deze eerste editie van Hard Energy Festival. Geboren in de underground is deze Enemy of the State naast dj ook producer. Tegenwoordig zit hij bij het Enzyme label dat is opgericht door Ruffneck . Ook dj. Amnesys (check z'n sound op MySpace) maakt zijn opwachting in de 'forest of the doomed' waar de Hardshock stage wordt opgebouwd. Deze Italiaan is in staat om je trommelvliezen uit elkaar te laten klappen met zijn agressieve sound!

Harddefinition – harddance
International Harddance Sessions start zijn wereldtour op Hard Energy Festival en daar is High Energy Events trots op! Samen met Fausto is Phil York de man achter dit initiatief. Phil kruipt zelf ook achter de draaitafels van de Harddefinition Waterfront stage. Voorproefje:



A*S*Y*S (check MySpace) heeft de true acid sound nooit losgelaten en met zijn nummer 'Acid headcracker' dé vertaling gemaakt naar de acid sound 2010! High Energy Events is ervan overtuigd dat hij het publiek gaat verrassen!

Megabase – hardstyle
Het Megabase publiek weet inmiddels dat dé Hardstyle sfeer in Noord-Oost Nederland het best is bij High Energy Events. Op de allereerste Megabase op Fusion of Dance Festival 2009 waren Deepack dé gangmakers die de grond van het terrein van de Wijthmenerplas 70 cm. lieten verzakken. Alleen bezoekers van het eerste uur weten waar ze het over hebben! De organisatie kijkt uit naar hun komst!

High Energy Events heeft óók Wildstylez kunnen boeken voor Megabase. Joram Metekohy die schuil gaat achter deze naam is naast dj. ook producer. Hij was dit jaar verantwoordelijk voor de anthem van Defqon (check:Youtube).



De komende weken zal High Energy Events nog meer vette namen bekend maken. Hou Partyflock in de gaten en check www.hardenergyfestival.nl. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle evenementen van High Energy Events meld je dan aan voor de nieuwsbrief op www.highenergyevents.nl.

’Hard Energy Festival
We set the standard in the North-East of Holland
Don’t miss it!’

13 opmerkingen

Deepack :bounce: Amnesys er ook mooi bij :D Deze gaat opnieuw overwogen worden als er nog een paar van zulke namen bijkomen :kwijl:
Werkzaam bij Cyndium
misschien wel eens een keertje kijken
egint er goed uit te zien! (Y)
Artiest Exodus
Nosferatu & amnesys :respect: dit word echt dik!
laatste aanpassing
Het wordt vetter en vetter

:respect:
Artiest {SHOWLIST artist 27375, 62069}
Zeeeer interessant voor einde zomer :)
 
vd week is ff een kaart halen :)
Ik zie hier dat mensen nog geen kaartje hebben gekocht. En ik heb met zonder na te denken kaartjes gekocht terwijl ik die datum niet eens kon. Dus mochten er nog mensen geïnteresseerd zijn in 2 kaartjes (natuurlijk goedkoper dan dat ze nu zijn), neem dan even contact met mij op. Uiteraard veel leuker als we elkaar op een manier kunnen helpen!
Alvast dank!
Uitspraak van Hugod op dinsdag 22 juni 2010 om 11:42:
Ik zie hier dat mensen nog geen kaartje hebben gekocht. En ik heb met zonder na te denken kaartjes gekocht terwijl ik die datum niet eens kon. Dus mochten er nog mensen geïnteresseerd zijn in 2 kaartjes (natuurlijk goedkoper dan dat ze nu zijn), neem dan even contact met mij op. Uiteraard veel leuker als we elkaar op een manier kunnen helpen!
Alvast dank!

Denk het ook wel je heb net een account aangemaakt en dropped gelijk een oproep tot kaarten kopen en geen foto of meer info waar je woont! Laat staan dat er een oproep nog geen oproep staat op de vaste plek waar je ze hier op PF vind:S!!!

Ik denk FAKE!!!!
laatste aanpassing
 
Uitspraak van hitmeister op maandag 21 juni 2010 om 09:17:
misschien wel eens een keertje kijken

vet:) kom maar housen in het oosten Patrick:jaja: