Partyflock
 
­ Nederland

Beatloverz goes Ahoy

gepubliceerd door , op
Beatloverz
16 juli 2010
FeestBeatloverz · Larger than life
Datumzaterdag 13 november 2010
LocatieAhoy Site
Met het uitverkochte tweejarig bestaan nog op het netvlies gebrand, is de organisatie er trots op om de volgende Beatloverz aan te kondigen. Op zaterdag 13 november 2010 is het dan zover en gaat Beatloverz naar Ahoy Rotterdam. Inmiddels hebben al meer dan dertigduizend bezoekers een Beatloverz editie bijgewoond en heeft Beatloverz al het officieuze predicaat 'populairste dancefeest van Zuid Holland'. Dit predicaat gaat de organisatie dan ook meer dan waarmaken op zaterdag 13 november.

De line-up houdt de organisatie nog geheim maar waar namen zoals Sebastian Ingrosso (SWE), Chuckie, Ron Carroll (USA), Benny Rodrigues, Sunnery James & Ryan Marciano en Laidback Luke in het verleden op Beatloverz gedraaid hebben wordt er ook voor november weer uitgepakt. Niet alleen de line-up wordt sensationeel, ook de aankleding van het event wordt uniek. State of the art geluid en licht, visuals, lasers, vuurwerk, entertainment en shows, kortom alle ingrediënten om je een avond te bezorgen die je nog lang zal heugen.

Let op: Zet 13 november 2010 extra dik in je agenda want waar voorheen Beatloverz vier keer per jaar plaats vond zal Beatloverz nu maar één keer per jaar plaatsvinden in Ahoy.

Tickets
De ticketsverkoop zal gaan starten op 1 juli 2010 via www.beatloverz.nl, www.udc.nl/tickets en alle Primera winkels en Freerecordshops. Zorg ervoor dat je de tickets zo snel mogelijk weet te bemachtigen, want voordat je het weet ben je te laat!

It’s going to be larger than life!

12 opmerkingen

State of the art geluid en licht, visuals, lasers, vuurwerk, entertainment en shows, kortom alle ingrediënten om je een avond te bezorgen die je nog lang zal heugen.

dan moet je het vooral in Ahoy organiseren..
ben er zekerssss bij!!!!!!!
Op 13 november staat I Love Techno al dik in mijn agenda. Gemiste kans!
 
beatloverz + ahoy = zeker aanwezig
laatste aanpassing
 
Staat in mijn agenda!
Ahoy...Volgens mij heb ik nog geen feest in Ahoy meegemaakt, zonder dat er flinke knokpartijen waren.
Ik zeg: Veel plezier!