Partyflock
 
­ Nederland

Limburg Hardcore invites…

gepubliceerd door , op
Na edities in Vaals, Weert en Valkenburg wordt nu Maastricht, de hoofdstad van Limburg, aangedaan met dit concept. Op zaterdag 26 juni 2010 zal de voormalige Platte Zaol, nu bekend als MMH, de uitvalsbasis zijn voor dit Limburgs onderonsje. Deze locatie is natuurlijk geen onbekende voor velen. Voor deze eerste Limburg Hardcore editie in 2010 zal UHM opnieuw alles uit de kast halen om er een knallende editie van te maken. De line-up bestaat traditiegetrouw uitsluitend uit artiesten/dj's die in elk geval in Limburg hun “roots” hebben. Maar niet alleen Nederlands Limburg, ook Belgisch Limburg is er bij betrokken!

Limburg….
Natuurlijk is de crème de la crème van de (Limburgse) UHM residents present.
DJ Triax heeft de laatste jaren enorme stappen vooruit gemaakt op internationaal en nationaal niveau en mag ondertussen wel als producer en DJ tot de toppers worden gerekend. Iets om trots op te zijn!
Een andere Limburgse artiest uit de UHM stal die heel snel furore maakt is DJ X-treme. Hij is waarschijnlijk een van de weinige artiesten die op techniek en skills (Pioneer CD players) international mee kan met de groten. Hij zal op “primetime” samen met een andere bekende UHM resident Mr. Sinister een set verzorgen. Die laatste werkt momenteel hard aan een nieuwe release met steengoede tracks welke de vorige release doet verbleken!
De uit Maastricht afkomstige UHM resident dj Pita kon natuurlijk niet ontbreken. Hij zal op zijn eigen manier een soloset met veel variatie neerzetten. Tip: Let op de trackkeuze en technische skills van deze man!
Sinds kort is er ook een dame tot de UHM stal toegetreden. DJ Quitara zal voor het eerst haar opwachting maken tijdens dit concept. Zij heeft ondertussen al een aantal mooie optredens in Nederland, Duitsland en België op haar lijst kunnen bijschrijven en zal vanavond laten horen waarom zij bij dit gezelschap is gekomen!
De Earlybastards (bestaande uit DJ Mol en DJ Potato) zullen de avond waardig afsluiten zoals alleen zij dat kunnen. Uitleg is verder overbodig bij deze heren. De beste early rave knallers en hardcore klassiekers vliegen je in no tempo om de oren!
Uit Belgisch Limburg zal DJ Fly een dj set verzorgen. Hij is al jaren een gerespecteerde artiest in deze grensoverschrijdende regio en zal je ook nooit teleurstellen. Uit Maastricht zal Da Dreamer zijn opwachting maken. Iemand die slechts een paar jaartjes actief is maar in die periode al veel mensen heeft weten aan te spreken met zijn creativiteit en opvallende dj sets.

Invites….
Waar normaal twee internationale gasten werden uitgenodigd, zijn er voor deze editie nu drie gevraagd! De gasten die UHM voor deze editie heeft uitgenodigd zijn dan zeker ook niet de minste.
Eén van de aanvoerders uit de Neophyte stal, Tha Playah, zal zorgdragen voor een dj set waarin de specifieke Playah sound de boventoon zal voeren. Het jaar 2010 is een bijzonder jaar voor deze producer, onlangs is zijn album verschenen met daarop diverse samenwerkingen en tracks van kwalitatief zeer hoog niveau. Men kan nu al spreken van één van de beste mainstyle albums ooit.
De uit Italië afkomstige Noize Suppressor zal zorg dragen voor een dj set waarin de specifieke Noize Suppressor stijl de boventoon zal voeren. De laatste jaren is deze artiest enorm in populariteit gestegen. Zijn sets zitten vol energie en passie zoals je dat tegenwoordig nog maar zelden ziet. Hier kan je alleen maar helemaal op losgaan. Voor deze editie is er ook een 3e gast uitgenodigd. De uit Australië afkomstige Tymon zal een dj set verzorgen met de nodige rauwe en industriële kicks zoals alleen hij dat kan. Hij zal voor de eerste keer in Limburg te zien en te horen zijn. Een mooie afwisseling in de line up en voor de liefhebber een mooie kans om deze held aan het werk te zien.

De Timetable
21.00-22.00 Quitara
22.00-23.00 Da Dreamer
23.00-00.00 DJ-Fly
00.00-01.00 Tha Playah
01.00-02.00 Tymon
02.00-03.00 Triax
03.00-04.00 X-treme & Mr. Sinister
04.00-05.00 Pita
05.00-06.00 Noize Suppressor
06.00-07.00 Early Bastards

Tickets & Avondkassa
Tickets zijn nog a €18,- in de voorverkoop te verkrijgen bij alle Free Record Shops in Nederland en België!, de primerawinkels in Nederland en natuurlijk via de UHM webshop waar je snel en goedkoop je E Ticket kan aanschaffen. Tevens zijn een aantal adressen in Limburg voorzien van originele hardtickets.
Voor de late beslissers zullen er ook tickets aan de avondkassa te verkrijgen zijn.

Huishoudelijke mededelingen
  • De deuren openen om 21uur en om 7uur zullen de laatste decibels uit de speakers klinken.
  • De minimale leeftijd is 18 jaar! Hou daar rekening mee en neem je ID bewijs mee, er zal op gecontroleerd worden bij de ingang.
  • Parkeer je auto NIET achter de locatie op het Griend terrein. Het is daar verboden te parkeren en de Politie wil wel eens graag bonnen schrijven. Zoek in de straat en wijk rondom de locatie een parkeerplek.
  • Bij de UHM merchandise stand zullen vele items met korting te verkrijgen zijn

Alle benodigde informatie is te vinden op www.u-h-m.com en www.limburghardcore.nl.

12 opmerkingen

Alles buiten Limburg wordt al als 'internationaal' beschouwd:lol:
als ik nog pit heb na summerfestival kom ik nog ff langs:d
Tymon tussen 1.00 en 2.00, dat zal wat worden :P kan er daarna mooi afgebouwd worden richting het einde :P
Ouwhoer :P In sjenge city...

Mja dan is jah graspop (H)
Buiten Limburg is toch 'internationaal' :p
Uitspraak van Steve_91 op vrijdag 18 juni 2010 om 22:16:
diech

als ze eens fatsoenlijk nederlands praten dan wil ik nog wel komen.