Partyflock
 
­ Nederland

Legendarische zondagen terug op het menu

gepubliceerd door , op
Sunrise
30 mei 2010
FeestSunrise · Back 2 Back Special
Datumzondag 20 juni 2010
WinactieSunrise actiegesloten
LocatieCrystal Venue
Op zondag 20 juni wordt het startschot gegeven voor een nieuwe reeks zondagsfeesten in Culemborg. Dit Betuwse plaatsje kreeg naam en faam toen daar enkele jaren geleden voor het eerst zondagsfeesten werden georganiseerd met een kwalitatieve line-up.

Vele andere clubs probeerden een graantje mee te pikken door zondags ook de deuren te openen. Hoewel er in Culemborg de afgelopen anderhalfjaar geen zondagsfeest meer was te beleven bleef er onder het partypubliek toch een heimwee naar die legendarische feesten in Culemborg. De Crystal Venue speelt hier op in door zondag 20 juni de deuren te openen om zo weer een ouderwets gezellige zondag neer te zetten. Elk zondagsfeest zal gepaard gaan met een bepaald thema. Het eerste feest zal een back to back thema krijgen. DJ's zullen samen in de ultramoderne boot van de Crystal Venue stappen om zo de partypeople te laten genieten van iets wat zwaar gemist werd!

De organisatie hoopt dan ook dat het publiek mee doet met het thema Back to Back. Voor vrouwen zou dit bijvoorbeeld een blote rug kunnen zijn in hun outfit. De organisatie stelt dit niet als verplichting maar zou het appreciëren wanneer bezoekers creatief met het thema om zullen gaan. Het voornaamste van deze feesten moet zijn dat het publiek alles mag en niets moet! De Crystal Venue hoopt dan ook dat er een gezellig feest komt te staan met een bonte verzameling van Brabanders, Utrechters, Oosterlingen en mensen uit de Randstad.

Back 2 Back edities leiden vaak tot speciale en unieke mixen. Voor deze eerste zondag editie staan: Bobby Mimosa, Ed Mission, Frenckel, Ko-c, Mario Rijken van Olst, Michael Saint, Ricky Ricardo, Ruben Vitalis achter de draaitafel. Deze heren zullen vocaal ondersteund worden door MC:UB. Speciaal voor deze opening heeft Crystal Venue de entree tot 18:00 uur verlaagd naar 0 Euro!

De tweede SunRise staat geplant voor zondag 4 juli. Met het thema Trance classics zal er wederom een heerlijke zondag worden gecreëerd. Met DJ's José, Ram, Eric van Kleef, Melvin, Renji, Francois en Iwan zal Crystal Venue zeven Dj's naar Culemborg halen om deze trance revival tot een succes te maken.