Partyflock
 
­ Nederland

Local heroes aan het roer van Deep en DJ marathon tijdens Zwolse halve marathon

gepubliceerd door , op
Deep
1 mei 2010
Op zaterdag 12 juni is het weer tijd voor de jaarlijkse Zwolse halve marathon. De route loopt ook ditmaal langs het pand van poppodium Hedon en theater De Spiegel. Reden genoeg voor Hedon om, in samenwerking met Odeon De Spiegel theaters, de ruim 7000 deelnemers en bijbehorend publiek te vermaken met een eigen race en wel een heuse DJ Marathon. Daarnaast vindt er 's avonds vanaf 23:00 uur een superstrakke editie van het deephouse, techhouse en technoconcept Deep plaats met deze keer Local Heroes Roy El Kei, Joshua Kayn, Bob Bishop en Darkside aan het roer.

DJ Marathon
Terwijl de echte sportievelingen over de weg voorbij rennen krijgen aanstormende dj talenten de kans om hun betere draaiwerk te laten horen aan publiek en een deskundige jury. De jury zal deelnemers beoordelen op zaken als muziekkeuze, dansbaarheid, turntableskills en opbouw. Uiteindelijk wordt één winnaar gekozen en deze mag later in het volgende seizoen komen draaien op één van de gerenommeerde danceparties van Hedon. De DJ marathon vindt plaats langs de route aan de Burgemeester Drijbersingel voor Hedon tussen 19:00 en 22:00 uur en de toegang is gratis.

Deep
De DJ's Roy El Kei en Joshua Kayn waren al een zo goed als vast gegeven tijdens de Deep avonden en wisten in recente edities grootheden als Michel de Hey en Bart Skils naadloos aan te vullen. Dit deden ze op dusdanige wijze dat Hedon zich begon af te vragen waarom de mannen nog niet tot headliner waren gebombardeerd. Tijdens deze editie van Deep komt daar nu verandering in. Bijgestaan door DJ's Bob Bishop en Darkside knallen vanaf 23:00 uur de vetste deephouse, techhouse en technoplaten door de speakers. De minimumleeftijd is 18 jaar en een kaartje kost € 5,00.

Kaarten zijn verkrijgbaar op www.Hedon-zwolle.nl, Plato en VVV te Zwolle en op de avond aan de kassa van Hedon.

3 opmerkingen

Roy el Kei goede set op FoD, wel wat minder de ableton effectjes gebruiken maar verder prima plaatjes (y) Bob Bishop :respect:
wie draaien er nog meer tijdens de contest?
ik mag zwolle los laten gaan op een lekkere
tech house set!
so check me out!!
 
helaas al een andere loopwedstrijd dit weekend...
dus gaat em niet worden de halve marathon :)