Partyflock
 

Michel de Hey wekelijkse residency op Ibiza in de Privilege

gepubliceerd door , op
'Ooit was de Privilige de eerste club waar ik naar binnen liep op Ibiza'. Na bijna alle clubs gedraaid te hebben op Ibiza is het dit jaar de kers op de taart; een residency op Ibiza! Michel de Hey zal vanaf vrijdag 18 juni elke vrijdag op Ibiza te zien en horen zijn, en dat kan je toch echt als één van de hoogtepunten van je dj carrière zien. Tot en met begin oktober zal Michel elke week in de Privilege, de grootste club ter wereld, draaien op Superground @ SuperMarktXé.

SuperMarktXé, ooit begonnen in Madrid, is in drie jaar op Ibiza uitgegroeid tot de vrijdag avond van het eiland. Zonder op te scheppen, (zie het volgende filmpje: www.youtube.com/watch?v=lJM6BZ05Qaw) is deze avond één van de grootste belevenissen op Ibiza. De grote zaal wordt voornamelijk gehost door Spaanse residents en staat bom vol entertainment, natuurlijk één van de belangrijkste dingen op hèt party eiland. Michel is gevraagd om juist op muzikaal gebied nog meer toe te voegen. De tweede zaal is, samen met de andere resident Javi Munoz, de gehele zomer zijn tweede huis. Diep, underground, techno, house & tech-house waren voor de CocoLoco room de vereisten, iets wat natuurlijk meer dan goed te doen moet zijn voor Michel. De zaal heeft ook een andere naam gekregen dan de main room om het verschil te benadrukken; Superground!

Door zijn vele optredens en populariteit de afgelopen jaren in Spanje kwam de organisatie van SuperMarktXé al snel uit bij de Nederlander. Geregeld is hij namelijk te vinden achter de draaitafels van clubs als de Razzmatazz (Loft) en City Hall in Barcelona, Goa Madrid, Monegros festival, Space of Sound clubnights en het S.O.S festival. En ook buiten de twee grote steden is Michel een graag geziene gast.

Zijn enthousiasme is logischerwijs moeilijk samen te vatten, daarom hier een korte reactie van hem zelf;
Ooit was de Privilige de eerste club waar ik naar binnen liep op Ibiza, en nu dan een wekelijkse residency. Een wekelijkse residency is niet echt meer iets van deze tijd. Het is ook niet te combineren met de agenda/optredens die je hebt, maar Ibiza is toch wel een uitzondering, zoals met vele dingen Ibiza anders is, met zijn eigen regels. Ik mis het wekelijkse clubgevoel wel, zeker als ik terug denk aan de Future in Nighttown. Dus op nu een hele zomer elke week een bepaalde sound neer te leggen in een club, met je eigen hits, je eigen vibe is wel iets waar ik heel erg naar uit kijk. het enige wat ik zal gaan missen is nachtrust, maar goed slapen is ook zo jaren 90.

15 vrijdagen dus op twee uitzonderingen na, namelijk 20 en 27 augustus. Het weekend van 21 en 22 augustus staat in het teken van het Nederlandse strand. Op zaterdag zal hij net als vorig jaar een 12-uurs zet draaien op Scheveningen, en iedereen die daar vorig jaar bij was weet wat ze kunnen verwachten! Op de zondag staat er een HEY! stranddag gepland op Woodstock 69 in Bloemendaal, met verder Joris Voorn en Alex Flatner uit Duitsland. Op tijd terug zijn uit Ibiza ging niet lukken. Op de 27e is hij door Karotte uitgenodigd om op zijn avond in de Cocoon club te komen draaien, met de avond van Meneer Vath zelf de populairste avond van de maand. En dat laat je natuurlijk ook niet zomaar schieten.

Als laatst staat er ook nog een optreden gepland in september in de opnieuw geopende DC10 op Ibiza. In Circlo Loco zal Michel op zijn verjaardag draaien dus hij kan dan meteen door na zijn verjaardagsfeest in Nederland. Het wordt dus een erg drukke zomer voor Michel met veel vlieguren, hotels maar vooral veel vette gigs, hij 'schijnt' er zin in te hebben!

Voor iedereen die graag een keer langskomt deze zomer hier kort nogmaals de hoogtepunten:
- Residency op Ibiza in de Privilege, elke vrijdag.
- HEY! avonden in de Karavaan (24 juli met Gaiser en 21 augustus een 12 uurs zet), Woodstock 69 (22 augustus), Studio 80 (26 juni), Catwalk (19 juni).
- Optredens op Free your Mind, Loveland, Welcome to the Future, Rock-it, in de DC10 (Ibiza) en in de Cocoonclub (20 augustus).

11 opmerkingen

Michel de Heij: van harte man, je verdient het!
Zo hé, hoe vet is het om in Privilege resident te wezen, mooiste tent waar ik ooit binnen ben geweest _O_
 
Mooie verdienste voor jaren lang hard werken (Y)
Michel de Hey super dj/producer

Wie weet tot 2 juli ;-)
laatste aanpassing
Werkzaam bij Decisions
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 8 juni 2010 om 12:59:
Mooie verdienste voor jaren lang hard werken

Nou ja hard werken :D
 
I will be there :)
Artiest {SHOWLIST artist 25687, 83908, 50688}
2 JULI
aanwezig
 
Michel is gevraagd om juist op muzikaal gebied nog meer toe te voegen,

want muzikaal gezien was het afgelopen echt zwaar bagger, ongelofelijke slechte residents en leunen op de show (wat natuurlijk best logisch is)

Aankomende zomer toch maar eens een bezoekje wagen, de Hey en zo'n show kan haast niet mis gaan :)
laatste aanpassing
 
COCOLOCOOOOOOOOOO !!!!!!!