Partyflock
 

Line up Dancetour Roosendaal bekend

gepubliceerd door , op
Zondag 13 juni 2010 staat het Vrouwenhofpark in Roosendaal voor de tweede keer in het teken van Dancetour. Van 13.00 uur tot 22.00 uur draaien de Dj's Marco V, Sunnery James & Ryan Marciano, Hardwell, Funkerman en Marcel Grand. Daarnaast mag ook de winnaar van de Dancetour DJ Knock Out een half uur draaien. Deze finale vindt plaats op 29 mei in Chagall in Roosendaal.

Line up Dancetour Roosendaal
Dancetour Roosendaal wordt om 13.00 uur geopend door Marcel Grand. Om half drie is het de beurt aan de Dancetour DJ Knock Out winnaar. Wie dat is, wordt 29 mei bekend gemaakt tijdens de finale in Chagall. Tegen drie uur is de draaitafel voor Funkerman. Deze house dj en producer behoort tot de grote namen in Nederland en maakt ook naam in de rest van de wereld. Samen met Raf en Fedde le Grand runnen zij hun eigen platenlabel. Om half vijf is het de beurt aan Hardwell. Hij was de eerste die Bubbling remixes maakte van commerciële clubhits. Na dit grote succes werd het tijd voor een nieuw concept: Eclectic Beatz. Met deze combinatie van urban house en dance toert Hardwell door heel Nederland. Na Hardwell komt het duo Sunnery James & Ryan Marciano achter de draaitafels. Zij zijn het nieuwe duo in de Nederlandse house scene. Zij treden overal op met hun eigen diepe en funky housesound. In februari stonden zij nog in een uitverkochte Heineken Music Hall. De afsluiter van deze dag is voor Marco V. Vanaf acht uur zijn de draaitafels van hem. Hij is al lange tijd succesvol. Zo had hij in 2001 al een grote hit met “Godd”. Ook in 2009 was hij niet weg te denken uit de dance scene met hits als “Coma aid” en “Unprepared”. Hij is één van de vaste Dj's op de evenementen van Dancetour en zal dan ook Dancetour Roosendaal afsluiten met een spetterend optreden.

Dancetour “bringing people together!”
Het bij elkaar brengen van mensen, in het bijzonder jongeren en jong volwassenen, staat centraal bij Dancetour. Dit wordt bereikt door het ondersteunen en organiseren van activiteiten in dertien steden door heel Nederland. Deze activiteiten bestaan uit verschillende participatieprojecten en natuurlijk het gratis toegankelijk openlucht dance evenement Dancetour. Voor deze participatieprojecten (Dancetour projects) wordt er samengewerkt met jongerenorganisaties, gemeenten, onderwijsinstellingen, jeugdzorg en poppodia. De projecten creëren betrokkenheid onder de doelgroep. Het evenement is de ontmoetingsplek waar iedereen samenkomt. Alles staat in het teken van “bringing people together”!

4 opmerkingen

Misschien toch maar ff kijken! :D
Marco V! (y)

Voor de rest is de line-up wel erg slaapverwekkend.
 
Nice :D :D :D
Maar nu wel hopen dat er geen modderpoel ligt dit jaar :lol:
zeker eventjes heen!
idd jammer dat het vorig jaar zo'n modderpoel was :/