Partyflock
 

Sunday Spirit sluit de winter series af

gepubliceerd door , op
Sunday Spirit
23 april 2010
FeestSunday Spirit · Winter Series Closing Party
Datumzondag 23 mei 2010
WinactieSunday Spirit actiegesloten
LocatieStudio 80 Site
Op zondag 23 mei vindt in Studio 80 de closing party van de Sunday Spirit Winter Series plaats. Op eerste Pinksterdag wordt er door de organisatie traditioneel extra hard uitgepakt met een lange set van De Man Zonder Schaduw en twee internationale top acts die de tweede zaal voor hun rekening nemen. Dit keer zijn Marco Resmann en de rising stars van Kaiserdisco aangesteld om Studio 2 op zijn kop te zetten. De deuren van de club zullen voor deze laatste indoor editie om 20:00 open gaan. Dus zorg dat je er op tijd bent of een kaart in de voorverkoop koopt.

De ‘main' van Studio 80 staat deze zondag geheel in het teken van de initiator van de avond: De Man Zonder Schaduw. Tijdens deze closing party zal De Man in de grote zaal ‘all night long' achter de decks staan en hij staat te popelen om in ruim zeven uur de club naar een absoluut hoogtepunt toe te draaien. Kortom nog een reden om deze keer vanaf 20:00 aanwezig te zijn!

In Studio 2 zal dj Moritz de zaal warm draaien voor Upon You frontman Marco Resmann. Marco maakt deel uit van het populaire house duo Luna City Express, maar draait inmiddels ook solo over de hele wereld. De mensen die Resmann kennen uit de 80, weten als geen ander dat hij tot zeer bijzondere dingen in staat is. Ook deze avond zal hij ongetwijfeld weer alles uit de kast trekken om een klapper van een set neer te zetten.

Naast S80 huisvriend Marco Resmann maken twee andere Duitsers juist hun debuut in Studio 80. De heren van Kaiserdisco worden deze zondag ingevlogen om de nacht in de tweede zaal met een back to back set af te sluiten. Kaisderdisco zorgde afgelopen zomer voor een echte Sunday Spirit klassieker met hun track ‘Amalfino' en gooien op dit moment hoge ogen met hun altijd rockende dj-sets. Kortom ook Studio 2 is in zeer goede handen tijdens deze Sunday Spirit Winter Closing!

Kaarten kunnen gekocht worden via www.studio-80.nl en op de avond zelf aan de deur.

2 opmerkingen

Werkzaam bij Voidd
DMZS all night long, Kaiserdisco, Marco Resmann, Moritz, gekkenhuis!!!!
laatste aanpassing
Resmann is fantastic!