Partyflock
 

Trailer en website Franchise Outdoor online

gepubliceerd door , op
Drie weken terug vond de release van de line up plaats en inmiddels komt 12 juni steeds dichterbij en begint het feest gevoel langzaam te komen . Inmiddels staan ook de trailer en website online. Hou de komende weken de website scherp in de gaten voor video interviews, de beste sets en de laatste updates. Ervaar alvast het ultieme Franchise Outdoor gevoel en check www.franchiseoutdoor.nl!

Het Haagsche Hoge School terrein staat op zaterdag 12 juni geheel in het teken van dance. Franchise Outdoor strijkt op deze datum neer op de bijzondere locatie en laat voor de eerste maal van zich horen. Nog steeds verbaast de organisatie zich over de enorme animo voor de eerste editie van dit outdoor event. Vorige week kwam het bericht dat de early bird kaarten uitverkocht waren. Nu zijn ook al 40 procent van de normale tickets over de toonbank gegaan. Franchise Outdoor belooft al in zijn eerste editie een groot succes te worden.

VIP arrangementen Franchise Outdoor beschikbaar
Op 12 juni 2010 is er maar één “place to be” en dat is Franchise Outdoor, om het nog exclusiever te maken is er de mogelijkheid VIP te bestellen. Je eigen privé VIP Area waar je met je vrienden kunt genieten. Vip arrangementen zijn alleen op aanvraag via info@Soulmax.nl.

Kaarten & info. Kaartverkoop startte op 12 april via alle free record shops, & www.franchiseoutdoor.nl. Voor 25 euro ben je erbij; Aan de deur betaal je 35 euro. Op de hoogte blijven van alle updates rondom het event kan via franchiseoutdoor.nl. Early Bird tickets uitverkocht!

Complete line up Franchise vs I Love Los stage; Billy the Klit, Hardwell, Benny Rodrigues, Quintino, D-Rashid, Vato Gonzalez, Gregor Salto, Shermanology Live, Jamie Westland, Fetish Verdi, Dani L. Mebius, Joop Junior, Outsiders, Ziggy Stardust, Anjiro Rijo, Jeff Doubleu, Norman Soares, Mitch Crown, MC Tjen, Smilez, Lady Bee, Zawdi MC MC

4 opmerkingen

vette trailer
komt steeds dichterbij nice!
 
Die trailer :respect:

de zon begint hier spontaan te schijnen...zin zin zin!! :honger: