Partyflock
 

Hard Energy festival
Presenting the harder stylez

gepubliceerd door , op
Hard Energy festival
11 mei 2010
FeestHard Energy Festival · Presenting the harder stylez
Datumzaterdag 4 september 2010
LocatieWijthmenerplas
In een eerder bericht was het festival High Energy festival genoemd, deze naam was echter al geclaimd door een andere organisatie. Na goed overleg is er voor gekozen om deze naam aan te passen.

Na het grote succes van Fusion of Dance Festival is de tijd rijp voor een eigen festival voor de hardere stijlen in Noord-Oost Nederland. Op zaterdag 4 september zal de eerste editie van Hard Energy Festival, presenting the harder stylez losbarsten aan de Wijthmenerplas in Zwolle.

Hard Energy Festival is het tweede grote dancefestival wat op de Wijthmenerplas wordt gehouden. Deze uitstekende locatie heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen als evenementen locatie. Mooie groene weiden, mooie zandstranden en waterpartijen maakt dit tot een ultieme party locatie. Van 12.00 tot 00.00 zal een dikke line-up ervoor zorgen dat High Energy Events zijn naam waar maakt!

Grote namen uit de hardstyle, early rave, hardcore, hardhouse en harddance-scene zullen de Wijthmenerplas op zijn grondvesten doen trillen! De verschillende concepten van High Energy Events krijgen een plek op dit festival. Hard Energy Festival, presenting the harder stylez. Megabase met hardstyle, Hardshock met Earlyrave en Hardcore. Ook zal hier het nieuwe concept Harddefinition met harddance en hardhouse geïntroduceerd worden. Met dit nieuwe concept gaat High Energy Events groots naar buiten komen.

De komende weken zal er meer info omtrent dit festival naar buiten komen, hou daarom Partyflock en de site van High Energy Events in de gaten. Dit wordt een festival wat je als liefhebber van de hardere stijlen niet mag missen.



De grote groep fans weet inmiddels dat High Energy Events staat voor een bas die je lijf in klapt. Het geluidssysteem is een systeem wat hier speciaal op uitgezocht is! Samen met alle show elementen die je doorgaans van High Energy Events mag verwachten, gaat dit een heel bruut festival worden. Hard Energy Festival is het tweede grote festival op de Wijthmenerplas in Zwolle, speciaal voor de hardere stijlen.

Wil jij voordelig naar dit festival koop dan nu je earlybirth tickets snel op www.highenergyevents.nl, paylogic of bij 1 van de 400 primera winkels. Wees er snel bij want de 1000 earlybirth tickets van Fusion of Dance Festival waren binnen 4 dagen uitverkocht!

Earlybirth 17,50 ex.fee
Regular ticket 24,50 ex.fee

8 opmerkingen

early en hardcore appart?
 
Artiest Xim
Uitspraak van Psychonaut op dinsdag 11 mei 2010 om 11:42:
early en hardcore appart?

Mag ik hopen van wel! De stijlen verschillen enorm veel.
Earlybirth 17,50 ex.fee

Wel relaxt zo'n kaartje voor vroeggeborenen :P
High Energy Events :respect:

Dit gaat een geweldig festival worden!
Tot nu toe altijd alles goed georganiseerd, dus ook dit zal weer dik worden!
als er een line-up bekend is zal ik eens kijken of ik hier heen wil, maar lijkt me wel een gezellig iets...
laatste aanpassing
waarom wachten op de line-up? is t feest afhankelijk van de meneer/mevrouw die de platen kiest? platenkeuze is over het algemeen toch wel hetzelfde/vergelijkbaar.. een goed feest is niet alleen afhankelijk van de dj's he :bounce:

anyway, ben aanwezig!